Antalya Körfezi için fırtına uyarısı

Meteoroloji yetkilileri, Antalya Körfezi için fırtına uyarısında bulundu... Van, Şırnak ve Hakkari için kuvvetli sağanak yağış bekleniyor.

Yayınlanma: 20.10.2014 - 08:22
Abone Ol google-news

Meteoroloji 4. Bölge Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamaya göre, kentte hava sıcaklığı 1 ila 3 derece artacak, rüzgar kuzey yönlerden orta, zaman zaman kuvvetli esecek.

Denizlerde ise Bodrum-Datça arasında fırtınamsı rüzgar, Antalya Körfezi'nde ise fırtına bekleniyor.

Rüzgarın Bodrum-Datça arasında kuzey yönlerden 5 ila 7, Datça-Kaş arasında kuzey yönlerden 4 ila 6, öğle saatlerinden sonra güney ve batı yönlerden 2 ila 4, Kaş-Anamur arasında kuzey yönlerden 3 ila 5, Antalya Körfezi'nde 6 ila 8, öğle saatlerinden sonra 2 ila 4 kuvvetinde eseceği tahmin ediliyor.

Sağanak yağış uyarısı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, bu gece ve yarın (Pazartesi) Hakkari ve Şırnak ile Van'ın güney çevrelerinde kuvvetli yağış beklendiğini açıkladı. Uyarıda yağışların, Hakkari ve Van'ın yükseklerinde ise kuvvetli karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması tahmin edildiği belirtildi. Yağışlar sırasında meydana gelebilecek olumsuzluklara (sel, su baskını, ulaşımda aksamalar, heyelan vb.) karşı dikkatli ve tedbirli olunması istendi. 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler