Üsküdar seçim kurulu önünde kavga! AKP'li grup, CHP’lilere saldırdı

İstanbul'un Üsküdar ilçesinde, AKP’li bir grup, seçim kurulu önünde bekleyen CHP’lilere saldırdı. Polis havaya ateş ederek olayları yatıştırırken, CHP’lilerden bazılarının yaralandığı bildirildi.

Yayınlanma: 02.04.2019 - 18:27
Abone Ol google-news

<video:1326849>

Üsküdar’da bulunan 3 ayrı sandık toplama merkezlerinden biri olan Üsküdar Cumhuriyet Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi önünde bekleyen iki grup arasında kavga çıktı. Olay sonrası bölgeye çevik kuvvet ekipleri sevk edildi.

 

 

 

 

 

 

 

Üsküdar’da bulunan 3 ayrı sandık toplama merkezlerinden biri olan Üsküdar Cumhuriyet Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi önünde bekleyen CHP’lilere dün AKP’li bir grup tarafından saldırı düzenlendi.

İki grup arasında yumruk ve tekmeler uçuştu. Olay sonrası bölgeye çevik kuvvet ekipleri sevk edildi. Grup kavgaya devam edince polis havaya ateş ederek olayları yatıştırdı. CHP’lilerden bazılarının yaralandığı ve darp raporu aldığı belirtildi.

CHP'li yetkili açıklama yaptı

Saldırıya ilişkin açıklama yapan CHP’li avukat Onur Cingil, “Üsküdar Cumhuriyet Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi önünde seçim nöbeti tutan CHP’lilere, bir grup AKP’linin saldırdı. Grup kavgaya devam edince polis havaya ateş ederek olayları yatıştırdı” dedi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler