HDP önünde oturma eylemi

Diyarbakır'da 17 yaşındaki oğlunun dağa kaçırıldığını iddia eden bir anne HDP İl Başkanlığı önünde oturma eylemi başlattı.

Yayınlanma: 03.09.2019 - 10:53
Abone Ol google-news

 

HDP Diyarbakır İl Başkanlığı önünde bu sabah oğullarının terör örgütü PKK’ye katılması için dağa kaçırıldığını iddia ederek HDP İl Başkanlığı önünde oturma eylemi başlatan Çetinkaya ailesinin ardından, 4 yıl önce 10 yaşında olan oğllarının teröristlerce dağa kaçırıldığını öne süren Remziye Akkoyun da oturma eylemi başlattı. 4 yıldır oğlunu bulmak için mücadele verdiğini, ancak sonuç alamadığını ifade eden Remziye Akkoyun, HDP önünde oturma eylemi yapan ailelerden güç aldığını ve onlarla birlikte oğlu getirilinceye kadar eylemine devam edeceğini söyledi.

HDP'LİLER İLE AİLELER ARASINDA GERGİNLİK

Oturma eylemi sürerken annelerden Fevziye Çetinkaya, HDP il binasına taş attı. Bir süre sonra binadan çıkan partililer, Çetinkaya ailesiyle tartışma yaşadı. Tartışma sırasında aileler ile HDP'liler arasında çıkan gerginlik polis tarafından önlendi. Çetinkaya ile Akkoyun ailelerinin HDP önündeki oturma eylemleri sürüyor.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler