Üsteğmen ikinci günde de bulunamadı

Denizli'nin Sarayköy İlçesi'nde, Büyük Menderes Nehri'ne açıldığı lastik botun ağaç dalına takılıp, alabora olması sonucu akıntıya kalıp, gözden kaybolan Kara Pilot Üsteğmen Burak İz'i arama çalışmalarından ikinci günde de sonuç alınamadı.

Yayınlanma: 05.02.2015 - 08:13
Abone Ol google-news

Havanın kararmasıyla birlikte havadan ve karadan yapılan aramalara, sabaha kadar ara verildi. Aydın Jandarma Bölge ve Garnizon Komutanı Tümgeneral Murat Kırkaya ve Denizli İl Jandarma Komutanı Kurmay Albay Cengiz Yıldız da olay yerine gelerek arama çalışmaları hakkında bilgi aldı.
 
EŞİ FENALAŞTI
Kayıp Üsteğmen Burak İz'in öğretmen eşi Sinem İz, her ikisi de emekli öğretmen olan kayınpederi Halil İz ve kayınvalidesi Ulviye İz ile olay yerinde gün boyu sazlıkların arasında arama yaptı. Endişe içinde eşinden gelecek bir haber beklemekten bitkin düşen Sinem İz, zaman zaman fenalaştı. Olay yerinde hazır bekletilen 112 Acil Servis ekipleri, genç kadına müdahalede bulundu. Sinem İz sık sık yakınlarıyla telefonda görüşüp, çalışmalar hakkında bilgi verdi, eşinin bulunması için dua etmelerini istedi. 10 saat süren aramaya rağmen Üsteğmen Burak İz'e ulaşılamaması üzerine eşi ve diğer yakınları umutlarını kaybetmeden evlerine döndü.
 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler