ÖZEL TARTIŞMA... BAHÇELİ: DERSİ Mİ KIRDIN... ERDOĞAN: TIRNAĞI OLAMAZSIN... ÖZEL: SEVİYESİZ

Genelkurmay, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin Genelkurmay Başkanı Necdet Özel'le olan eleştirileri üzerine açıklama yaptı.

Yayınlanma: 24.02.2015 - 17:45
Abone Ol google-news

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, grup toplantısında Genel Kurmay Başkanı Orgeneral Necdet Özel'e,  Şah Fırat operasyonu nedeniyle sert çıktı. Bahçeli, Genelkurmay Başkanı Necdet Özel'e "Özel paşa, vatan senin için nedir? Harbiye'de vatan dersi anlatılırken dersi mi kırdın, okuldan mı kaçtın?" diye çattı.

Bahçeli'den G.Kurmay Başkanı'na sert sözler - VİDEO


MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye ilk yanıt eleştiren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan geldi.  

TIRNAĞI OLAMAZSIN

Erdoğan "Bunlar ancak ülkesine yabancılaşmış bir zihniyetin kalkıp da Genelkurmay Başkanımıza akla hayale sığmayan ithamlarla saldıran bu zat aynaya bakması lazım. Sen Genelkurmay Başkanımızın atılacak tırnağının bir paresi dahi olamazsın" dedi.

Erdoğan'dan Bahçeli'ye Genelkurmay Başkanı yanıtı: Tırnağı olamazsın - VİDEO

ORG.ÖZEL: SEVİYESİZ

MHP lideri Devlet Bahçeli'nin bugün parti grubundaki Genelkurmay Başkanı Necdet Özel'e yönelik sert sözlerine akşam saatlerinde de Genelkurmay Başkanı Özel yanıt verdi.

Necdet Özel, "MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin şahsıma yönelik sözlerini kişiliğine ve fikirlerine yakıştıramıyorum. Sayın Bahçeli'nin benim devlet, vatan, bayrak şuurumu sorgulama hakkının olmadığını düşünüyor, yüce Türk milletinin takdirlerine sunuyorum'' dedi.

 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler