Plajdaki dehşet aydınlanıyor: Melisa'nın canını ben aldım

Biri kendini astı, biri çadırda ölü olarak bulundu... Kandıra Cebeci sahilinde dün sabah cesedi bulunan iki gençten Melisa Kolpar'ın Instagram hesabında önceki gün paylaştığı arkadaşının fotoğrafının altına yazdığı yazı dikkat çekti. Asılı bulunan Ziya Yağcı'nın üzerinde 'Melisa'nın canını ben aldım' yazılı not bulundu.

Yayınlanma: 09.07.2015 - 10:18
Abone Ol google-news
Olay, Kandıra Cebeci sahiline meydana geldi. Sahile gelenler sabah saatlerinde şoke eden bir manzara ile karşılaştı. Sahilde bulunan cankurtaran kulesine bir kişi kendini asmış halde bulundu.
 
Jandarma ekipleri tarafından yapılan incelemelerin ardından kendini asan şahsın Ziya Yağcı (18), çadırda ölü olarak bulunan genç kadının ise Melisa Kolpar (17) olduğu öğrenildi.

İki gencin ölümüyle ilgili sır perdesi aralanıyor. Üzerinde "Oğuzhan'ın arkasından gidiyoruz. Melisa'nın ve kendi canımı ben aldım" yazılı not bulunan Ziya Yağcı isimli gencin, Melisa Kolpar'ı öldürdükten sonra intihar ettiği belirtiliyor.

Bıraktığı notta Melisa K'nin annesinden özür dileyen Yağcı'nın ''Biz Onur'a gidiyoruz. Can almak Allah'a mahsus fakat olan oldu bir kere. Kızının hiçbir kabahati yok. Sen sakın böyle bir şey yapma'' yazdığı belirlendi.

Notta adı geçen Onur'un, bir süre önce yaşamını yitiren ortak arkadaşları olduğu öne sürüldü.

 

SÜREKLİ ÖLÜMDEN BAHSEDİYOR

Melisa Kolpar’ın sosyal medya üzerinden sürekli ölümden bahsetmesi dikkat çekti.
İşte Kolpar'ın vefat eden arkadaşının Instagram hesabına yaptığı paylaşım;
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ziya Yağcı ve Melisa Kolpar’ın sevgili oldukları, yaklaşık 20 gündür Cebeci sahilinde kurdukları çadırda kaldıkları belirtildi. Ölü olarak bulunan Kolpar’ın vücudunda darp izlerine rastlandı. Kendini asan Ziya Yağcı’nın önce Melisa Kolpar’ı öldürüp sonra intihar etmiş olabileceği üzerinde duruluyor.

Plajdaki dehşetin detayları ortaya çıktı

.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler