İşte Erdoğan'ın telefon konuşmasındaki arsa

Türkiye’yi sarsan Büyük Rüşvet Operasyonu’yla birlikte ortaya dökülen telefon konuşmalarına bir yenisi daha eklendi. Başbakan Erdoğan'ın İzmir'in Urla ilçesindeki Hacılar Köyü'nde SİT alanına villa yaptırdıkları ve Erdoğan ailesinin bu villada tatil yaptığı iddia ediliyor.

Yayınlanma: 24.01.2014 - 09:21
Abone Ol google-news

Bu kez internet ortamına Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile kızı Sümeyye Erdoğan’ın telefon konuşmaları düştü. Dinlemeye takılan telefon konuşmalarında Başbakan Erdoğan ve kızı Sümeyye Erdoğan’ın yolsuzluk soruşturmasının ikinci dalgasında hakkında yakalama kararı çıkarılan Mustafa Latif Topbaş’la yapıldığı iddia edilen iki görüşme yer alıyor. Konuşmaların içeriğinde ise İzmir Urla ilçesi Zeytineli köyündeki deniz koyunda Topbaş’ın inşa ettiği villalardan Erdoğan ailesine verildiği iddia edilen 2 villaya dair ifadeler geçiyor.

BAHSE KONU VİLLALAR HACILAR KOYUNDA MI?

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın ve kızı Sümeyye Erdoğan'ın yaptığı telefon konuşmalarında bahsettiği ve Erdoğan'ın çok beğendiğini ifade ettiği villaların İzmir'in Urla İlçesi'ndeki Hacılar Koyu olduğu söyleniyor... 1. dereceden SİT alanı olan ve daha sonra 3. dereceye düşürülerek 8 adet villanın yapıldığı ve buradaki 2 villanın Erdoğan ailesine ait olduğu da iddia ediliyor. 

ERDOĞANLAR'IN SES KAYDININ YAYINLANDIĞI SİTEYE ERİŞİM ENGELLENDİ!

İŞTE O KOY VE VİLLALAR


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler