Neredesin baba!

Babasını uğurlayan şehit kızının feryadı yürek burktu.

Yayınlanma: 31.08.2015 - 22:33
Abone Ol google-news

Diyarbakır’da şehit edilen trafik polisleri Ahmet Gılıç ve İlker Narin ile Şırnak’ın Silopi İlçesi’ndeki saldırıda şehit olan polis memuru Yılmaz Dikmen Diyarbakır’da düzenlenen törenle son yolculuklarına uğurlandı. Şehit polislerin cenazelerinin ambulanstan alınıp tören alanına getirilmesi sırasında Ahmet Gılıç’ın kızı Ece Gılıç sürekli ağladı. Babasının fotoğrafını öperek gözyaşı döken Ece, “Babamı iki aydır görmüyorum. Nerdesin baba?” diyerek sürekli ağladı. Gılıç’ın İzmir’de yaşayan annesi 72 yaşındaki Ümmühan Gılıç, hastaneye kaldırıldı. Üzüntüye bağlı tansiyon sorunu olduğu belirtilen Gılıç’ın başında iki polis refakatçi olarak bekledi. Şehidin cenazesi Bergama’ya bağlı Karahıdırlı Köyü’nde toprağa verildi.

Tek çocuklarıydı

Diyarbakır’da şehit olan 25 yaşındaki İlker Narin ise ailesinin tek çocuğuydu. Kastamonu’nun Taşköprü İlçesi’nde yaşayan anne Elife ve baba Selim Narin çifti büyük acı yaşadı. Şehidin cenazesi ikindi vakti Taşköprü’de toprağa verildi.

Silopi’de şehit düşen Dikmen de ailesinin tek oğluydu. Kırıkkale’de yaşayan baba Hüseyin ve anne Cennet Dikmen sinir krizi geçirdi. Baba Dikmen “Beni de al Allah’ım yavrum gitti” diyerek feryat etti. Dikmen’in 1 ay önce yine Silopi İlçesi’nde uğradığı silahlı saldırıda yaralandığı ve memleketinde dinlendikten sonra kısa süre önce göreve döndüğü belitildi.

Diyarbakır ve Silopi’de şehit düşen 3 polis düzenlenen törenin ardından memleketlerine gönderildi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler