Peçete gibi kağıda yazıp Tarık Toros görevden alındı

Kanaltürk ve Bugün TV Genel Yayın Yönetmeni Tarık Toros görevden alındı. Toros görevden alınma kararından sonra bina dışında yaptığı açıklamada, "Sizin derme çatma yazdığınız kağıtlarla bu iş olmaz. Keşke daha fazla yapabilseydim. Yapamadım daha. Siyaha düşen adam gider" diye konuştu.

Yayınlanma: 28.10.2015 - 17:33
Abone Ol google-news

<video:397853>



Kanaltürk ve BUGÜN TV'de sivil polisler yayına müdahale için uydu çıkışı (uplink ) odasına girdi. Dakikalar 16.34'ü gösterdiğinde her iki kanalın yayını kesilmesinin ardından yayın yönetmeni Tarık Toros görevden alındı.

Tarık Toros, yayının karartılmasından sonra yaptığı açıklamada, "Polis mikrofonu elimden çekip aldı, el yazısıyla görevden alındık" dedi.

GÖREVDEN ALINMASI SONRASI TOROS'TAN AÇIKLAMA

Toros görevden alınma kararından sonra bina dışında yaptığı açıklamada, "Sizin derme çatma yazdığınız kağıtlarla bu iş olmaz. Keşke daha fazla yapabilseydim. Yapamadım daha. Siyaha düşen adam gider" diye konuştu.

Toros Bugün TV yayın yönetmenliği görevinden alınmasından sonra binanın dışında gözleri dolarak bir açıklama yaptı. Toros, "Sizin derme çatma yazdığınız kağıtlarla bu iş olmaz. Keşke daha fazla yapabilseydim. Yapamadım daha. Siyaha düşen adam gider. Bizim daha söyleyecek çok sözümüz var. Kanunsuz bir işlem. Kanunsuz bir şekilde insanlar polis gücüyle çıkarılıp işten atıldı. Allah Türkiye’yi korusun. Bunlar en zor zamanlarımız olacak. Hepsi geçecek inşallah. Artık gidelim izninizle" dedi.

Tutanak 'kağıt parçası', peçete 'resmi belge'

İŞTE TARIK TOROS'UN GÖREVDEN ALINMASI KARARI


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler