Adaklık koyun yüklü kamyon devrildi: 2 kişi yaralandı, 25 koyun telef

Ankara’da meydana gelen trafik kazasında adaklık koyun yüklü kamyon devrildi. Kazada 1’i ağır 2 kişi yaralanırken taşınan 150 kadar koyundan 25’i de telef oldu.

Yayınlanma: 22.11.2015 - 11:06
Abone Ol google-news

Kaza sabah 07.00 sıralarında Gölbaşı’na 20 kilometre kala meydana geldi. İddiaya göre 68 EL 595 plakalı kamyonun sürücüsü Tahir Ç. ve yeğeni Cemal Ç. Aksaray’dan aldıkları adaklık koyunları İstanbul’a doğru götürürken henüz bilinmeyen bir sebeple aracının kontrolünü kaybetti. Kontrolü kaybedilen kamyon yoldan çıkıp devrildi. Kazada sürücünün yanında bulunan Cemal Ç. ağır yaralanırken sürücü Tahir Ç. ise hafif yaralandı. Çevredekilerin yardımıyla 2 yaralı bulundukları yerden kurtarılmaya çalışılırken olay yerine jandarma ve ambulans ekipleri sevk edildi. Bir süre sonra bölgeye gelen ekiplerin de yardımıyla 2 yaralı bulundukları yerden kurtarıldı ve tedavi altına alındı. Sağlık ekipleri Cemal Ç.'ye olay yerinde yaptıkları ilk müdahalenin ardından hemen hastaneye sevk etti.

Öte yandan araçta 2 katlı yüklü bulunan yaklaşık 150 adaklık koyundan 25’i ise telef oldu. Birkaç tanesi son anda kesildi. Diğer 100’ü aşkın koyundan ise kimisi sakatlanırken kimisi de yara almadan kurtuldu. Koyunlar kamyonun kasasından çıkıp araziye dağıldı. Jandarma ekipleri de kazayla ilgili inceleme başlattı.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler