Travma iddiası da yerle bir oldu!

Başbakan Erdoğan tarafından "Kabataş"ta güpegündüz saldırıya uğradığı iddia edilen Zehra Develioğlu'nun Facebook hesabı kafa karıştırdı.

Yayınlanma: 19.02.2014 - 11:27
Abone Ol google-news

Gezi Parkı olaylarının sürdüğü günlerde Bahçelievler Belediye Başkanı Osman Develioğlu’nun gelini Zehra Develioğlu, Kabataş’ta güpegündüz saldırıya uğradığını söylemiş, bu iddia Başbakan tarafından günlerce dillendirilmişti. Ancak ortaya çıkan görüntüler herhangi bir saldırı olmadığını ortaya koymuştu.

SALDIRININ ERTESİ GÜNÜ KARİKATÜR PAYLAŞIYOR

Olayın ortaya çıkmasından sonra bu kez Zehra Develioğlu'nun Facebook paylaşımları konuşulmaya başlandı. Twitter'da yapılan paylaşımlarda Develioğlu'nun, saldırıya uğradığını söylediği 1 Haziran gününün hemen ertesinde Kılıçdaroğlu ile ilgili karikatür paylaştığı söyleniyor.

Günlerce dışarı çıkmadığı, travma yaşadığı söylenen Develioğlu'nun yine Başbakan'ı karşılamaya gittiği ve yer bildiriminde bulunduğu paylaşılan fotoğraflarda görülüyor.

<video:41557>

Develioğlu'nun paylaşımları Twitter'da konuşulmaya başlanınca Facebook hesabının hemen kapatıldığı da iddialar arasında.

Develioğlu'nun 7 Haziran'da Başbakan'ı karşılamaya gittiği ve yer bildiriminde bulunduğu görülüyor.

Saldırının üzerinden henüz iki gün geçmişken Develioğlu, Geziçileri eleştirmek için bilgisayar başına geçmeyi ihmal etmiyor.

GÖRÜNTÜLER ÇOK TARTIŞILMIŞTI

Görüntülerin ortaya çıkması üzerine yandaş medya ve hükümet "görüntülerin devamı var" demeye başlamıştı. Bunun üzerine Kanal D, 18 dakikalık görüntülerin tamamını yayınladı. Yani Develioğlu'nun vapurdan inip kocasıyla buluştuğu ana kadarki tüm görüntüler kesintisiz yayınlandı


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler