Önümüzdeki hafta hava nasıl olacak?

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün tahminlerine göre; pazartesi günü ülke geneli bulutlu, az bulutlu ve sisli olacak. İzmir, Çanakkale, Edirne ve Kırklareli dolaylarında ise yağmur görülecek. En düşük hava sıcaklığı gece eksi 5 derece ile Erzurum’da bekleniyor.

Yayınlanma: 22.11.2015 - 14:45
Abone Ol google-news



24 Kasım Salı günü, bir önceki gün gibi ülkenin geneli bulutlu, az bulutlu ve sisli. Kırklareli’de sağanak yağış görülecek. En düşü sıcaklığın gece eksi 6 ile Kars ve Ardahan’da olacağı tahmin edildi.

25 Kasım’da Marmara, Ege ile Akdeniz’in doğu illerinde yağmurlu bir hava hakim. İç Anadolu ile Orta Karadeniz’de sis etkisini sürdürecek. Doğu, Güneydoğu Anadolu ile Doğu Karadeniz’de bulutlu, Akdeniz’in doğusu çok bulutlu. Erzurum’da sisle birlikte gecenin en düşük sıcaklığı eksi 3 derece.

26 Kasım’da ülke genelinde yağışlı, bulutlu, çok bulutlu ve bulutlu bir hava hakim. Trakya, Ege bölgesinin batı kesimleri, Karadeniz’in batı kesimleri, Akdeniz’in genelinde yağmur var. Malatya, Erzincan, Erzurum, Bingöl sisli. Doğu ve Güneydoğu Anadolu’nun geneli az bulutlu olacak. Gece eksi bir ile Erzurum en soğuk il konumunda.

27 Kasım Cuma günü ülke geneli yağmurlu ve çok bulutlu hava etkisinde olacak. Marmara, Ege, Akdeniz’in doğusu ile Güneydoğu’nun batı illerinde yağmur görülecek. Diğer kesimler ise çok bulutlu. Erzurum eksi 2 ile yine en soğuk il.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler