Ankara Büro'muza büyük destek

Karar verilir verilmez, yanımızdaydılar...

Yayınlanma: 27.11.2015 - 10:08
Abone Ol google-news

Can Dündar ve Erdem Gül’ün tutuklanmasının ardından çok sayıda gazeteci ve siyasetçi, gazetemiz Ankara Bürosu'nu ziyaret ederek destek ziyaretinde bulundular.

Ankara Büro’ya kararın ardından gelenler arasında Genel Başkan Yardımcıları Veli Ağbaba, Selin Sayek Böke Bülent Tezcan ve Tekin Bingöl; Grup Başkanvekilleri Levent Gök, Özgür Özel, milletvekilleri İlhan Cihaner, Aylin Nazlıaka, Ali Haydar Hakverdi de yer aldı. RTÜK üyesi Süleyman Demirkan da gazetemize desteğe geldi.

CHP’liler Cumhuriyet’in yanında olduklarını belirterek, kararın siyasi ve hukuksuz olduğunu vurguladı. Bülent Tezcan, “Bu belgeleri daha önce biz açıkladık. Kaynak soruyorlarsa gelip bize sorsunlar. Geçmişte yapılan hukuksuzluklar bugün devam ediyor. Sadece aktörler değişti” dedi.

Hürriyet gazetesi Ankara Temsilcisi Deniz Zeyrek ve FOX TV Ankara Temsilcisi Sedat Bozkurt, İMC Televizyonu Ankara temsilcisi Hüseyin Deniz, Hürriyet Daily News Ankara Temsilcisi Serkan Demirtaş, Halk TV Genel Yayın Müdürü Şaban Sevinç ile çok sayıda Ankara muhabiri gazetemize gelerek desteklerini iletti.

Yaşananların ardından Halkevleri üyeleri Kızılay Yüksel Caddesi’nde “Özgür basın susturulamaz” sloganları attı. Dündar ve Gül’ün tutuklanmasını protesto eden Halkevi üyeleri, alkış ve ıslıklarla eylemlerini sonlandırdıktan sonra gazetemizin Ankara Bürosuna gelerek destek ziyaretinde bulundu. Halkevleri üyesi grup gazetemizin önünde de “Özgür basın susturulamaz” sloganı attı.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler