Cübbeli Ahmet'ten Noel kampanyası: 10 tanesi 79 lira

Peygamberin saçının yıkandığı su ve yakmayan kefen ürünlerinden sonra Cübbeli Ahmet Hoca olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü bu kez de piyasaya 'Noel tehlikesi' isimli bir kitap çıkarttı.

Yayınlanma: 29.12.2015 - 19:10
Abone Ol google-news

Medyatik İslamcı ‘Cübbeli’ Ahmet Hoca, din ticareti ürünlerine bir yenisini daha ekledi. Daha önce Hz. Muhammed’in saçının yıkandığı suyu sattığı iddia edilen hoca, bu kez de Noel’i kutlamasının tehlikesi isimli bir kitap hazırladı. Kitabı 10 liraya satan Cübbeli Ahmet, kampanya yapmayı da unutmamış.



10 adet ‘Noel Kutlama Tehlikesi’ isimli kitabını 79 liraya satıyor.

TAM ZAMANINDA

Ahmet hoca, Noel’in gelmesiyle birlikte kitabının reklamlarını yapması da bir oldu. Buradan da anlaşıldığı üzere Cübbeli pazarlama stratejilerini iyi biliyor…

YAKMAYAN KEFEN SADECE VE SADECE 250 TL

Cübbeli’nin ismini taşıyan bir sitede ‘yakmayan kefen’ 250 liraya satılmış ve gündem oluşturmuştu. Cübbeli Ahmet, her ne kadar ‘yakmayan kefen’ sattığıyla ilgili iddialara ‘Ulan ne alakası var!’ diye itiraz etse de daha bir vaazında o kefenin hangi dükkandan alınacağına kadar cemaate bilgi verdiği bir video ortaya çıkmıştı.

PEYGAMBERİN SAÇININ YIKANDIĞI SUYU PAKETLEME TESİSİ

Cübbeli Ahmet Hoca adına açılan Facebook hesabında, Cübbeli’nin bir paketleme tesisinde çekilen fotoğrafları konularak “Cübbeli Ahmet Hocaefendi Mevlid Gecesi dağıtılmak üzere hazırlattığı Sâc-ı ?erif (Efendimiz sallallahu aleyhi ve sellem’in saç-ı şerifinin yıkandığı su) sularının paketleme işlemine bizzat katılarak Mevlîd okudu” diye yazılmıştı.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler