Aytaç Durak adaylıktan çekildi

Adana Büyükşehir Belediye Başkan adayı Aytaç Durak adaylıktan çekilme kararı aldı. Daha önce bağımsız olarak seçime gireceğini açıklayan Durak, seçimlerden çekilme dilekçesini Seçim Kurulu Başkanlığı'na verdi.

Yayınlanma: 04.03.2014 - 11:10
Abone Ol google-news

ADANA'da 5 kez seçim kazanan, 4 yıl önce hakkında ortaya atılan yolsuzluk iddiaları nedeniyle Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevinden uzaklaştırılan ve bağımsız aday olan Aytaç Durak, adaylıktan çekildi. Durak, AKP'ye karşı en güçlü aday olduğunu belirttiği MHP'nin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hüseyin Sözlü'yü destekleyeceğini açıkladı.

30 Mart seçimi için CHP ile görüşmeler yaparken bu partiden adaylığı gerçekleşmeyince başvurunun son günü ve son dakikasında bağımsız aday olan Durak, bu sabah seçim kuruluna dilekçesini verdi. Ayrıca seçim pusulalarında adının yer almaması için İl Seçim Kurulu Müdürlüğü'nde görüşmeler yaptıysa da Durak'a bunun artık mümkün olmadığı belirtildi. Durak daha sonra özel ofisine geçerek, buraya gelen Ceyhan Belediye Başkanı ve MHP Büyükşehir Başkan adayı Hüseyin Sözlü ile bir görüşme yaptı.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler