Meteoroloji'den iç bölgelere uyarı

Öğle saatlerinden itibaren güney ve batı kesimler, akşam ve gece saatlerinde iç bölgeler yeni bir yağışlı havanın etkisine girecek.

Yayınlanma: 07.03.2014 - 09:54
Abone Ol google-news

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nce yapılan son değerlendirmelere göre; Doğu bölgelerinde devam eden yağışlara ilave olarak, öğle saatlerinden itibaren güney ve batı kesimlerin, akşam ve gece saatlerinde iç bölgelerin yeni bir yağışlı havanın etkisine gireceği tahmin ediliyor. Yağışların; genellikle yağmur ve sağanak, sabah ilk saatlerde Doğu Anadolu'nun doğusunda, gece saatlerinde Batı Karadeniz'in iç kesimleri, Göller Yöresi ile Kütahya ve Bilecik çevrelerinin yükseklerinde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor.

Hava sıcaklığında önemli bir değişiklik beklenmiyor.

Rüzgar ise genellikle güney ve güneybatı, kuzeybatı kesimlerde kuzey ve kuzeydoğu yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, zamanla Marmara'da kuvvetlice esecek.

BAZI İLLERDE HAVA DURUMU

İSTANBUL: Parçalı zamanla çok bulutlu, gece saatlerinden itibaren yağmur ve sağanak yağışlı.(16)
ANKARA: Parçalı, zamanla çok bulutlu, akşam saatlerinden itibaren yağmurlu.(14)
İZMİR: Parçalı zamanla çok bulutlu, öğle saatlerinden itibaren sağanak yağışlı.(18)
ADANA: Parçalı, zamanla bulutlu. (22)
ANTALYA: Parçalı zamanla çok bulutlu, öğle saatlerinden itibaren sağanak yağışlı. (17)
SAMSUN: Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak yağışlı.(12)
ERZURUM: Parçalı ve çok bulutlu, sabah saatlerinde karla karışık yağmur ve yükseklerinde kar yağışlı, öğle saatlerinde yağmurlu.(10)
DİYARBAKIR: Parçalı ve çok bulutlu.(17)

BÖLGELERDE HAVA DURUMU

MARMARA: Parçalı zamanla çok bulutlu, öğle saatlerinden itibaren güneyi ile akşam ve gece saatlerinde bölgenin doğusunun yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.
EGE: Parçalı zamanla çok bulutlu, öğle saatlerinden itibaren kuzey ve kıyı Ege'nin, akşam ve gece saatlerinde bölge genelinde aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı geçecek.
AKDENİZ: Parçalı zamanla çok bulutlu, öğle saatlerinden itibaren Batı ve Orta Akdeniz ile zamanla Doğu Akdeniz'in iç kesimleri sağanak yağışlı geçecek.
İÇ ANADOLU: Parçalı, zamanla çok bulutlu, öğleden sonra Çankırı, Sivas ve Yozgat çevrelerinin, akşam ve gece saatlerinde bölge genelinin aralıklı yağmurlu geçeceği tahmin ediliyor.
BATI KARADENİZ: Parçalı, zamanla çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra iç kesimleri, gece saatlerinde bölge geneli aralıklı yağmurlu geçecek.
ORTA VE DOĞU KARADENİZ: Parçalı ve çok bulutlu, bölge geneli aralıklı yağmurlu.
DOĞU ANADOLU: Parçalı ve çok bulutlu, sabah ve öğle saatlerinde kuzey ve doğu kesimlerinin, akşam saatlerinden sonra batısının yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; genellikle yağmur ve sağanak, sabah saatlerinde doğu kesimlerinde karla karışık yağmur ve yükseklerinde kar şeklinde olması öngörülüyor.
GÜNEYDOĞU ANADOLU: Parçalı, kuzey ve doğusu çok bulutlu, sabah ve öğle saatlerinde Siirt, gece saatlerinde Adıyaman çevreleri yağmur ve sağanak yağışlı.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler