Bilic canlı yayını terk etti

Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic, Eskişehirspor karşılaşmasının ardından verdiği röportajda Lig TV ve Markus Merk'e ilginç bir tepki verdi.

Yayınlanma: 10.03.2014 - 09:01
Abone Ol google-news

Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic, Eskişehirspor karşılaşmasının ardından yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulunurken Lig TV stüdyosunda bulunan yorumculara Ramon Motta'nın düşürüldüğü pozisyonda penaltı olup olmadığını sordu.
Lig TV yorumcusu Markus Merk'in "Temas var ancak penaltı için yeterli değil" yorumuna sinirlenen Bilic, "Motta'nın pozisyonu penaltı değil ama Fenerbahçe'nin pozisyonu penaltı öyle mi? Hadi oradan, bana yol verin" diyerek canlı yayını terk etti.
Bilic'in bu tepkisi sosyal medyayı sallarken siyah beyazlı teknik adam maç içerisinde de heyecanlı tavırlarıyla dikkat çekti.
Bilic'in röportajından sonra pozisyonları değerlendiren Markus Merk, Slaven Bilic'in hareketini "kabul edilemez" olarak yorumladı. Merk, Biliç ve diğer teknik direktörlerin kendilerine saygı göstermesi gerektiğini burada pozisyonları tek tek izleyerek değerlendirdiklerini belirtti.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler