Şırnak ve Mardin'den acı haber: 2 şehit

Şırnak'ta güvenlik güçleri ile PKK'liler arasında çıkan çatışmada 1 uzman çavuş şehit oldu. Mardin'in Nusaybin İlçesi'nde uygulanan sokağa çıkma yasağı kapsamında devam eden operasyonlarda, Dicle Mahallesi'nde el yapımı patlayıcının infilak ettirilmesi sonucu yaralanan 8 güvenlik görevlisinden 1 özel harekat polisi şehit oldu, 7 güvenlik görevlisi de yaralandı.

Yayınlanma: 20.03.2016 - 15:08
Abone Ol google-news

Şırnak'ta sabahtan bu yana yoğun çatışmaların yaşandığı Yeşilyurt Mahallesi’nde PKK’liların keskin nişancı silahı Kanas ile açtığı ateş sonucu 1 jandarma özel harekat uzman çavuş şehit oldu. Bölgede çatışmaların sürdüğü belirtiliyor.

Nusaybin İlçesi'nde bugün akşam saatlerinde operasyon yürüten güvenlik güçlerinin, yer değiştirme sırasında PKK'lılar tarafından tuzaklanan el yapımı patlayıcı infilak ettirilmesi sonucu 8 güvenlik görevlisi yaralandı. Nusaybin Devlet Hastanesi'ne kaldırılan yaralılardan bir özel harekat polisi, buradaki doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamayarak şehit oldu. 3 güvenlik görevlisi ayakta tedavi gördükten sonra taburcu edilirken, 4 güvenlik görevlisinin ise tedavisine devam ediliyor. Bu 4 güvenlik görevlisinin hayati tehlikesinin bulunmadığı bildirildi.

Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler