Ensar Vakfı'nın tacizci hocasına 600 yıl istendi

Karaman’da Ensar Vakfı ve Karaman Anadolu İmam Hatip ve İmam Hatip Lisesi Mezunları ve Mensupları Derneği’ne yakın kişilerin kiraladığı evlerde kaldıkları öne sürülen 10 erkek öğrenciye cinsel tacizde bulunan sınıf öğretmeni için 600 yıl hapis istendi.

Yayınlanma: 21.03.2016 - 22:04
Abone Ol google-news

Karaman Baro Başkanı Oktay Yılmaz, öğretmen Muammer B’nin (54) cinsel istismarına uğrayan öğrencileri gönüllü savunacaklarını söyledi. Dosyanın takipçisi olacaklarını söyleyen Baro Başkanı Oktay Yılmaz, şöyle konuştu:

“Soruşturmayı yürüten Cumhuriyet savcımız tarafından 16 Mart’ta, ‘Çocuğun Nitelikli Cinsel İstismarı, Nitelikli Hürriyeti Tahdit ,Kasten Yaralama ve Müstehcen görüntüleri izletme’ suçlarından 600 yıla yakın süre ile sanığın cezalandırılması için Karaman Ağır Ceza Mahkemesi’ne kamu davası açılmıştır’’ dedi.

CHP bugün Karaman’da

CHP, Karaman’daki cinsel istismar iddialarını yerinde araştırmak için harekete geçti. CHP Genel Başkan Yardımcısı Lale Karabıyık başkanlığında Mehmet Göker, Mustafa Hüsnü Bozkurt, PM üyesi Sera Kadıgil ve Grup Eğitim Danışmanı Ali Taştan’dan oluşan heyet, bugün çocuklara yönelik cinsel istismar yaşandığı belirtilen Karaman’a gidecek.

Bir taciz de Osmaniye’de

Osmaniye Bahçe’de ilkokul öğrencisi 6 kız çocuğuna cinsel tacizde bulunduğu öne sürülen sınıf öğretmeni Barış Ö. (53) tutuklandı. Öğrencilerin velileri, son zamanlarda çocuklarındaki davranış değişikliğini fark edince durumu okul yönetimine anlattı. Kız öğrencilerin cinsel tacize maruz kaldığı anlaşılınca öğretmen hakkında soruşturma başlatıldı. Öğretmen mahkemece tutuklandı. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nce de hakkında idari soruşturma başlatılan Barış Ö’nün gerçek adının Sedat D. olduğu ve bir yıl önce mahkeme kararıyla adını değişÖğretmen Barış Ö. tirdiği belirtildi


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler