'Ya eşimi verin ya da tek gecelik parasını'

Bakırköy’de Abdülkadir T.’nin uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetmişti. Olayla ilgili aralarında eşinin de bulunduğu 2’si kadın 5 kişi gözaltına alındı.

Yayınlanma: 05.05.2016 - 09:32
Abone Ol google-news

Bakırköy’de meydana gelen olayda Abdülkadir T. (26) silahlı saldırıya uğradı. Kendisine ateş edenlerden otomobiliyle geri geri kaçmaya çalışırken vurulan Abdülkadir T., yaşamını yitirdi. Saldırganlar olay yerinden kaçtı.

Asayiş Şube Müdürlüğü tarafından olayla ilgili başlatılan soruşturmada polis güvenlik kameralarını incelediğinde cinayet anını gördü.

"YA EŞİMİ VERİN YA DA BİR GECELİK PARASINI"

Eşi tarafından para karşılığında cinsel birliktelik için pazarlandığı iddia edilen Çağla T., geceyi Bakırköy'de Şahin T.’nin evinde geçirdi. Çağla T., Şahin T.'ye, kocasından şiddet gördüğünü ve eve geri gitmek istemediğini söyledi. Sabah eşinin belirledikleri saatte gelmemesi üzerine Abdülkadir T. ise Bakırköy'de Şahin T.'nin evinin önüne geldi. Şahin T. ile konuşan Abdülkadir T. ya karısının kendisine teslim edilmesini, ya da bir gecelik ücretinin daha verilmesini istediği iddia edildi. Yaşanan tartışma sonucunda silahını çeken Şahin T., arabanın içinde olan Abdülkadir T.'ye iki el ateş etti. Omzundan ve göğsünden yaralanan Abdülkadir T., olay yerinde hayatını kaybetti.

Soruşturmada Abdülkadir T.’nin eşi Çağla T.’nin (23), aralarından bir süredir gönül ilişkisi bulunduğu öne sürülen Şahin T.’nin yanında kaldığını tespit etti. Şahin T., ardından olay sırasında yanında bulunduğu öğrenilen 2 kişi ile eş Çağla T. ve onun arkadaşı Berna T. (22) gözaltına alındı.

Poliste alınan ifadesinde şüpheli Şahin T., "Onunla konuşmak istedim. Ancak aracın kapısını açmadı. Sinirlendim, kaçmaya çalışınca korkutmak için ateş ettim. Vurulduğunu görünce korkup oradan kaçtım" dediği öğrenildi. Şüpheliler adliyeye sevk edildi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler