Gay sitesinde başlayan arkadaşlık ölüm getirdi

Adana’da poşet içine konulmuş kesik başı ve cesedi foseptik çukurunda bulunan 44 yaşındaki Mehmet Şahin Salmaş’ın, katili ile 76 kez telefonla görüşme yaptığı belirlendi.

Yayınlanma: 21.03.2014 - 12:46
Abone Ol google-news

Salmaş’ın gay sitelerinde tanıştığı katil zanlısı 43 yaşındaki Abdurrahman Yavuz’un cinsel organını kırdığı iddiasıyla öldürüldüğü iddia edildi.
Şanlıurfa’da mobilyacılık yapan Salmaş, gay sitesinden tanıştığı Adana’da yaşayan Yavuz’un yanına gitti. Bir daha kendisinden haber alınamayan Salmaş’ın öldürülmeden önce eşine telefon açıp, “Ben Abdurrahman Yavuz’un evindeyim. Kadriye ben öldüm” dediği ortaya çıktı.

Cinayet Bürosu’ndan kurulan özel ekip, Salmaş ile Yavuz’un gay sitesinde tanıştıklarını ve 76 kez telefonla görüştüklerini belirledi. Yavuz’un evine düzenlenen operasyonda Yavuz ile birlikte B.B., E.Ç. ve B.T. yakalanıp gözaltına alındı.

Başını kesmişti

Cinayetin, Salmaş’ın cinsel ilişki sırasında Yavuz’un cinsel organını kırması üzerine işlendiği iddia edildi. Şalmaş’ın başını gövdesinden ayıran Yavuz’un, havanın kararmasını beklediği ve gece el arabasına yükleyip evinin bahçesindeki foseptik çukuruna attığı ortaya çıktı.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler