Dilipak: Binali Yıldırım’ın koruyucusu erkeklere dokunmamaya çalışan Anadolu hanımı eşi

Yeni Akit yazarı Abdurrahman Dilipak, AKP yeni Genel Başkanı Binali Yıldırım'ın en önemli koruyucusunun erkeklere dokunmamaya çalışan eşi olduğunu belirtti.

Yayınlanma: 23.05.2016 - 10:55
Abone Ol google-news

2005 yılında çekilen bu fotoğrafta Semiha Yıldırım eşi ve ekibiyle değil ayrı masada yemek yemeyi tercih etmişti

AKP 2. Olağanüstü Kongresi'nde Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın damadı ve Enerji Bakanı Berat Albayrak'ın Ahmet Davutoğlu'nun eşi Sare Davutoğlu'nun elini havada bırakmasının ardından bir yazı kaleme alan Dilipak, "Binali Yıldırım’ın en önemli koruyucusu erkeklere dokunmamaya çalışan 'içimizden biri' Anadolu hanımı olan o muhterem eşi!" ifadelerini kullandı.

Abdurrahman Dilipak'ın bugünkü köşesinde kaleme aldığı yazının bir bölümü şöyle:

...Göreceksiniz muhalefet ne kadar çırpınırsa, Kılıçdaroğlu, Demirtaş, Bahçeli ne kadar çok konuşursa, AK Parti o kadar hızlı büyüyecek.. Hepsi koro halinde Erdoğan’a saldırıyordu ne oldu! Onlar her adımda kaçtıklarını sandıkları şeye doğru koştular..

Ha, bu arada Binali Yıldırım’ın arkasındaki en önemli koruyucu güç hangisi biliyor musunuz, o çantasını korumasına bile bırakmayan, salona girerken sürekli dua okuyan, erkeklere dokunmamaya çalışan, “içimizden biri” Anadolu hanımı olan o muhterem eşi!

Öyle sanıyorum ki, AK Parti’nin yükselişi Yıldırım döneminde de devam edecek.. Anayasa da değişecek, Başkanlık sistemine de geçilecek, terörün de büyük ölçüde sonu getirilecek, inşallah.

 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler