Kılıçdaroğlu: Hırsızdan kahraman yaratmak istiyorlar

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu bugün 30 mart seçimi kapsamında Ankara Tandoğan meydanında konuştu. Miting alanında sık sık 'Hırsız Tayyip' sloganları atılırken 'Başbakan Kemal ' sloganlarına CHP lideri, 'Masur Başkan'ı Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı koltuğuna oturtalım sıra ona da gelecek' diye konuştu.

Yayınlanma: 28.03.2014 - 17:18
Abone Ol google-news


İşte Kemal kılıçdaroğlu'nun konuşmasından satır başları:

- Kendilerinin dinlenmesini beceremeyenler bu ülkenin güvenliğini nasıl sağlayacak? O insanlar derhal koltuklarını bırakmalıdırlar. Hırsızdan kahraman yaratmak istiyorlar

- Siz hiç böyle bir devlet gördünüz mü? Devletin en mahrem bilgilerinin satıldığı, bir anlamda piyasaya sürüldüğü bir devlet gördünüz mü? Allahaşkına bu devleti kim yönetiyor? Bunlar yönetmiyorlar mı? 'Devlet sırrı' dediğimiz bir kavram vardır

-. Devletin sırları pazara dökülmez. Devlet kendisini korur. Ama geldiğimiz noktada 'devlet' diye bir kavramın kalmadığını görüyoruz. Diyorlar ki 'Bu bir casusluk işi.' Eyvallah. Zaten devletin sırlarını casuslar alır. Peki sen ne yapıyorsun? Sen neyin peşindesin, onlar neyin peşinde?

- Bu devletin bir geleneği vardır. Oturmuşlar 4 kişi Suriye'ye nasıl saldıracağımızı tartışıyorlar.

- Bu tablo bizim kabul edeceğimiz bir tablo değildir. Şimdi Dışişleri Bakanı'ndan bir açıklama bekliyorum. Bu savaşı sana hangi ülke ilan etti? Daha acı olanı bu olayı bizim millet öğrenmesin diye Youtube'a yasak getirdiler. Bütün dünya bu kayıtlara ulaşabilecekken vatandaşların dinlemesine izin vermediler.  

- Diyorlar ki CHP gelirse dolar yükselir sizin zamanınızda yüzde 20 yükseldi zaten bunun faturasını bize kesmeye çalışıyorlar. CHP devleti yönetemez
cümlesi duyduğum en saçma cümle. Devleti kuran bir parti nasıl yönetimi bilmez!

- Bilal oğlanın en iyi bildiği iş paraları istiflemek ama sıfırlamayı bilmiyor...Ankaralıların vicdanına sesleniyorum özelliklede AKP'ye oy veren vatandaşların vicdanına sesleniyorum dünyanın neresinde bir başbakanın oğlunun evinde paralar sıfırlandıktan sonra 30 milyon dolar kalır? yolsuzluk yapandan Başbakan olmaz ve Ankara Büyükşehir Başkanı da olmaz! 

- Ben çalışıyorum o çalıyor. Ben insanımı seviyorum o sevmiyor. Ben şehitlerimizi kucakladım o kucaklamıyor. Hep beraber inşallah sandığa gideceğiz ve Mansur Başkan'ı Ankara Büyükşehir Belediyesi başkanı yapacağız.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler