Erdoğan'ın kaldığı otele saldıran asker yakalandı

Marmaris'te Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kaldığı otele baskın yapan darbeci askerlerden biri Ula İlçesi'nde otostop yaparken yakalandı. Baskını gerçekleştiren askerin sualtı saldırı (SAT) komandosu Deniz Üsteğmen Ali Sarıbiy olduğu belirlendi.

Yayınlanma: 21.07.2016 - 09:52
Abone Ol google-news
<video:571449>
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 15 Temmuz darbe girişimi sırasında bulunduğu Marmaris'teki otele o ayrıldıktan kısa süre sonra helikopterle gelip saldırıda bulunan darbeci askerlerden biri daha yakalandı.

Saldırıya katılan ekipte olan ve kimliği henüz açıklanmayan asker,Ula İlçesi Akyaka Mahallesi'nde otostop yapmak isterken yakalandı. Armutalan Mahallesi'nde de kıyafet çalarken görüldükleri belirtilen 3 asker de bu bölgede aranıyor.

POLİS TETİKTE

Marmaris Jandarma Komutanlığına bağlı jandarmalar, sabah erken saatlerde Marmaris merkezine 55 kilometre mesafedeki Bozburun Mahallesinin kırsal alanında arama yaptı. Aramalar Selimiye Mahallesi'ne kadar kaydırıldı. Özellikle İzmir Jandarma Komando Tugay Komutanlığından gönderilen kobra araçlar ile 250 kişilik komando timleri de Marmaris'in Yeşilbelde Mahallesi'ndeki katı atık depolama alanında konuşlandı. Bir kısım komando, çöp depolama alanından orman alanına giderken; diğerleri Yeşilbelde tarafından ormanlık alana girerek aramaya katıldı. Termal arama cihazları olan kobra araçları da bölgeyi kontrol ediyor.

Kırsal alandaki arama çalışmalarının yoğunluğuna karşı ilçe içinde de polislerin sıkı kontrolleri devam etti. Polislere ait kobra araçları zaman zaman sirenler çalarak merkez içinde çeşitli alanlara geçişler yaparak aramalarını sürdürdü.

Marmaris üzerinde heyecan yaratan uçuş

Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler