Korkunç olay! Muavin 4 yaşındaki kızı kaçırıp tecavüz etti

Muavin, uyuyan ailenin yüzüne bayıltıcı sprey sıkarak 4 yaşındaki kızı kaçırıp tecavüz etti!

Yayınlanma: 28.07.2016 - 12:36
Abone Ol google-news

Adana'da girdiği evdeki aileyi uyku spreyi sıkarak etkisiz hale getirdikten sonra 4 yaşındaki kızı kaçırıp sokak ortasında tecavüz ettiği ileri sürülen muavin tutuklandı.

İddiaya göre, olay merkez Seyhan İlçesi Fevzipaşa Mahallesi'nde 25 Temmuz'da meydana geldi. Bir fabrika bekçisi tarafından sokak ortasında ağlarken bulunan kız çocuğu H.K.'yi olay yerine bir kişinin kucağında getirdiğinin belirlenmesi üzerine polis soruşturma başlattı. Fabrikanın güvenlik kamerası görüntülerini inceleyen polis, küçük kıza 25-30 yaşlarında bir kişinin tecavüz ettiğini saptadı.

Polis, şahsın bir otobüs firmasında muavin olarak çalışan Mahmut Ş. olduğunu belirledi. Evinde gözaltına alınan Mahmut Ş., olay günü uyuşturucu kullandığını ve hiç bir şey hatırlamadığını ileri sürdü. Zanlı çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı.


"Bilmiyordum"

Anne Y.E ise yaşadığı olaydan dolayı şokta olduğunu belirterek, "Kızım sabaha karşı beni uyandırdı 'anne acıyor' dedi bende baktım her yeri kan. 'Ne oldu kızım' dedim 'bilmiyorum anne' dedi. Hastaneye götürdüm hemen, doktor sadece 'ufak bir çatlak var başka da bir şeyi yok' dedi.

Çocuğumu nasıl kaçırdıklarını bilmiyorum diğer çocuğum sabahları kalkar süt ister ama ilk defa kalkmadı bende kalktığımda boğazım acıyordu gözlerimde pusluydu yani kendime gelemedim. Benim kızımı ne zaman oraya götürmüşler anlamadım ben hastaneye götürüp getirdim eşim hala uyanamamıştı çocuğumu kaçıran kişi sprey sıkmış galiba. Kızımı yurt aldı geri vermezler mi bana kızımı geri istiyorum. Burada yaşıyoruz çünkü Suriyelilerden ev bulamadık 6 bin lira para istiyorlar. Geldiğimiz yerler torbacılar vardı buraya geldik ama buranın çevresi daha pislikmiş. Ben çocuğuma bunun olacağını bilir miydim. Bu zaman kadar çocuğumu her türlü şeyden korudum ama buraya geldim bu bela geldi başımıza" dedi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler