Fişleyenle fişlenen aynı gemide

Deniz Kuvvetleri Komutanlığı’na (DKK) bağlı Gölcük Deniz Ana Üs Komutanlığı’nda subay ve astsubayların mezhep ve dini farklılıkları, katıldıkları etkinlikler gerekçe gösterilerek yapıldığı iddia edilen fişlemede, bilgilerin geldiği öne sürülen Kurmay Yarbay K.S. ile Ermeni olduğu için fişlenen Binbaşı O.K’nin aynı geminin mürettebatı olduğu ortaya çıktı.

Yayınlanma: 16.04.2014 - 23:15
Abone Ol google-news

Deniz Kuvvetleri Komutanlığı’na (DKK) bağlı Gölcük Deniz Ana Üs Komutanlığı’nda subay ve astsubayların mezhep ve dini farklılıkları, katıldıkları etkinlikler gerekçe gösterilerek yapıldığı iddia edilen fişlemede, bilgilerin geldiği öne sürülen Kurmay Yarbay K.S. ile Ermeni olduğu için fişlenen Binbaşı O.K’nin aynı geminin mürettebatı olduğu ortaya çıktı.

Deniz Kuvvetleri Komutanlığı yetkilisi, söz konusu iddialara ilişkin yaptığı açıklamada, herhangi bir soruşturma olsa dahi haberlerinin olmayacağını belirterek “Deniz Kuvvetleri Komutanlığı böyle bir fişlemenin yapılması için bir yetkilendirme yapmamıştır. Askeri savcılığın Deniz Kuvvetleri Komutanlığı’ndan bilgi almadan işlem yapması mümkün değil. Bir soruşturma yürütülüyorsa da gizlilik sebebiyle bilgimiz olmaz” dedi.

Gölcük Deniz Ana Üs Komutanlığı’ndaki görevli çok sayıda subay ve astsubayın fişlemelerde göze çarpan nedenleri arasında, üye oldukları dernekler, kendilerinin ve yakınlarının siyasal görüşleri, maddi durumları sıralanıyor.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon