Marka Konferansı'na Murat Sabuncu'lu açılış

Marka 2016 Konferansı’nda mesajı okunan Sabuncu’nun konferansta geçen yıl yaptığı konuşmadan görüntüler de yayımlandı. Hayallerim sizlerle.

Yayınlanma: 14.12.2016 - 20:59
Abone Ol google-news

Kredi World’ün ana sponsorluğunu üstlendiği, iş dünyasının en önemli etkinliği MARKA 2016 Konferansı, Hilton İstanbul Bomonti’de başladı.

MARKA Konferansı’nın geçen yılki programında moderatör olarak yer alan Genel Yayın Yönetmeniz Murat Sabuncu’ya bu yıl da konuşmacı olarak programda yer ayrılmıştı. Tutukluluğu nedeniyle konferansa katılamayan Sabuncu’nun mesajı salonda okundu. Silivri’de tutuklu bulunan Genel Yayın yönetmenimiz Murat Sabuncu’nun mesajını okuyan Yürekli Yönetim Kurulu Başkanı Ayşegül Yürekli Şengör, “Cesaretle özgüvenle kalıpları zorlamaya devam ediyoruz.

Sadece akılla değil duygulara da temas edip hayalleri harekete geçirmeyi amaçlıyoruz. En iyisi için mücadeleye devam etmenin gerektiğini düşünüyoruz. Sinmemek, pes etmemek gerek. En karanlık bugünlerde bile geleceğe inancımız var. Bugüne kadar en kalabalık izleyici ve konuşmacının yer aldığı programımız oldu. Tek eksiğimiz va o da Murat Sabuncu. Hep aramızda olurdu, bu yıl yok ama mesajıyla bizimle” diyerek Sabuncu’nun ilettiği mesajı paylaştı. Murat Sabuncu’nun mesajı şöyle: “Türkiye’nin en önemli yazarlarından Aslı Erdoğan, ‘Mucizevi Mandarin’ adlı kitabında ‘Bir şehir içinde sevdiğiniz yaşamaya başlar’ der. Kendisi şu an Bakırköy cezaevi’nde misafir. Benim Silivri’de olduğum gibi. Şehrimden ve sevdiklerimden uzakta olsam da hayallerim sizlerle. Özgürlük ve Demokrasi nöbetinden hepinize sevgi ve selamlar.

 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler