Kurtulmuş'tan yine tartışılacak sözler

Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Numan Kurtulmuş, “Allah’ın izniyle referandumda büyük oranda ‘Evet’ çıktıktan sonra da bu terör örgütleri, hiçbir şekilde sesi soluğu çıkmayacak noktaya gelirler" demişti. Numan Kurtulmuş tehdit gibi sözlerini yineledi.

Yayınlanma: 02.02.2017 - 15:16
Abone Ol google-news

Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Numan Kurtulmuş, referandum için 'evet' kampanyasına memleketi Ordu'dan başladı.

Türkiye'nin çevresindeki ülkelerde terör örgütlerinin at koşturduğunu belirten Numan Kurtulmuş,

"Bu mücadelede hiç şüpheniz ve endişeniz olmasın, bu terör örgütleri ve arkasında bulunanlara silah desteği verenler, bunlara lojistik destek, istihbarat desteği ve hatta silah desteği verenler değil, Allah'ın izniyle bu millet kazanacak ve bu terör örgütleri diz çökecektir. Bu süreç içerisinde terör örgütleri elinden gelen her şeyi yapmaya gayret edecekler, bizde mücadelemizi sürdüreceğiz.

Bir kere daha söylüyorum, CHP'li arkadaşlarda doğru anlasınlar; inşallah bu millet referandumda 'evet' dediği zaman terörle mücadeleye de 'evet' demiş olacak. Terörle mücadelede de çok ciddi bir şekilde kararlılığını ortaya koyacaktır."

NE DEMİŞTİ?

Kurtulmuş, geçtiğimiz hafta da referandumdan ‘Evet’ çıkması halinde saldırıların duracağını savunmuştu: “Allah’ın izniyle referandumda büyük oranda ‘Evet’ çıktıktan sonra da bu terör örgütleri, hiçbir şekilde sesi soluğu çıkmayacak noktaya gelirler. Bu motivasyonlarını da kaybederler.”


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler