Esra Erol'dan Cengiz Semercioğlu'na: Ne söylese boş

Numan Kurtulmuş'un evlenme programlarının kaldırılabileceğini söylemesinin ardından Esra Erol'un yaptığı açıklamaları eleştiren Hürriyet yazarı Cengiz Semercioğlu'na Esra Erol'dan cevap geldi. Erol, sosyal medya hesabında yaptığı açıklamada "Bir taraftan tv diğer taraftan tv yazarlığı yapanlar var. Nasıl oluyorsa! Onlar zaten ne söylese boş" dedi.

Yayınlanma: 18.03.2017 - 18:47
Abone Ol google-news

Sunucu Esra Erol, kendisine yönelik olarak "Günlük 80-100 bin lira para kazanıyorsunuz, sonra kalkıp yok 'Bu işi yapmayacağım', yok 'Çamurla yaşayamam' falan diyorsunuz. Lütfen yapma Esra. Ya işi bırak ya sessiz kal" diyen Hürriyet yazarı Cengiz Semercioğlu'na tepki gösterdi. Erol, sosyal medya hesabında yaptığı açıklamada "Bir taraftan tv diğer taraftan tv yazarlığı yapanlar var. Nasıl oluyorsa! Onlar zaten ne söylese boş" dedi.

Cengiz Semercioğlu, Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş'un "Kanun hükmünde kararname ile (KHK) izdivaç programlarını yayından kaldırılabiliriz" açıklamasının ardından "Bu çamurla yaşayamam" diyen sunucu Esra Erol'u eleştirmişti. "Kimse silah zoruyla sana bu programı yaptırmıyor. Bu tartışmalar yeni değil ki. Bu kadar nefret ettiysen işten, keşke sezon başında sözleşmeni uzatmasaydın, 'Ben bu işi yapmak istemiyorum' deseydin" diyen Semercioğlu, "Günlük 80-100 bin lira para kazanıyorsunuz, sonra kalkıp yok 'Bu işi yapmayacağım', yok 'Çamurla yaşayamam' falan diyorsunuz. Lütfen yapma Esra. Ya işi bırak ya sessiz kal" ifadesini kullanmıştı.

"Niyet okuyanlar, hayatı okuyamazlar. Hele hele beni hiç okuyamazlar. Onlara ilim, irfan dilerim" diyen Erol'un sosyal medya paylaşımları şöyle:


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler