Twitter, İbrahim Tatlıses'in bu paylaşımlarını konuşuyor: Sex videoları

İbrahim Tatlıses, Twitter hesabından 'Seks videoları', ve 'seks' tweetleri attı. Sosyal medyada tartışma yaratan tweetlerle ilgili Tatlıses, ''hack'lendim açıklaması yaptı. Tatlıses'in avukatı Çiler Nazife Koşar da Twitter hesabının hacklendiğini belirterek, "Tweet'leri paylaşan kişinin tespit edilmesi için tüm yasal yollara başvuracağız" dedi

Yayınlanma: 02.04.2017 - 22:44
Abone Ol google-news

İbrahim Tatlıses, sosyal paylaşım sitesi Twitter’dan takipçilerini şaşırtan paylaşımlarda bulundu.

İbrahim Tatlıses, resmi Twitter hesabından 27 Mart 2017 tarihinde attığı ‘Sex’ ve ‘sex videoları’ yazılı iki tweet attı.

Ünlü sanatçının bu paylaşımları takipçilerini şaşırttı.

Tatlıses, tweetleri hemen sildii. 

TATLISES'TAN AÇIKLAMA

Tatlıses, bugün konuyla ilgili açıklama yaptı. Hesabının hack'lendiğini söyleyen Tatlıses, Instagram hesabından yaptığı açıklamada şunları belirtti: 

"Geçen hafta twitter hesabım hacklendi, haberim bile yoktu. Ekibim hesabı tekrar güvenli konuma getirdi, bana öyle haber verdi. Genelde sanatçıların başına geldiği için  üzerinde bile durmadık. Zaten ben twitter hesabımı genellikle instagram uzantılı kullanıyorum. İbrahim Tatlıses olarak hakkımda bel altı haberler yapılmasından çok rahatsız oldum, eminim sizlerde bu haberi yapmayı kendinize yakıştırmışsınızdır"

 

TATLISES'İN AVUKATI'NDAN AÇIKLAMA

Bir süredir İzmir'de yaşayan İbrahim Tatlıses'in, İzmir Barosu üyesi avukatı Çiler Nazife Koşar bu konuyla ilgili olarak açıklama yaptı. Müvekkilinin, atılan tweetlerden haberi olmadığını ve Twitter hesabının hacklendiğini anladığını söyleyen avukat Koşar, "Müvekkilimin hesabı hack'lenmiştir. Ekibi hesabı tekrar güvenli konuma getirdi. Genelde bu tür karalamalar sanatçıların başına geldiği için, müvekkilim ilk etapta üzerinde fazla durmadı. Kendisi Twitter hesabını genelikle instagram uzantılı kullanıyor. İbrahim Tatlıses olarak hakkında bel altı haberler yapılmasından çok rahatsız oldu. Böyle büyük bir sanatçıyı karalamak kadar ucuz olamaz. Bu nedenle tweet'leri paylaşan kişinin tespit edilmesi için tüm yasal yollara başvuracağız" dedi.

Tatlıses'in paylaşımının altına gelen yorumlar şöyle:


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler