Muğla'da su kuyusunda kadın cesedi bulundu

Muğla'nın Seydikemer ilçesinde sabah ortadan kaybolan 35 yaşındaki Fatma Şekerci'nin, 15 metre derinliğindeki su kuyusunda cesedi bulundu. Vücudunda kesici ve delici herhangi bir yara izi bulunmayan Şekerci'nin cesedi otopsiye gönderildi.

Yayınlanma: 07.04.2017 - 20:58
Abone Ol google-news

Muğla Seydiler Mahallesi Bağlıçam Mevkii'ndeki 2 katlı evin zemin katında, annesi Hafize Kamber ile birlikte yaşayan Fatma Şekerci, bu sabah ortadan kayboldu.

Şekerci'yi evin yakınlarında bulamayan ağabeyinin eşi Gülcan Şekerci, çevrede aramaya çıktı. Yenge Gülcan Şekerci, saat 11.00'de, eve 50 metre mesafedeki 15 metre derinliğinde ve 80 santimetre genişliğinde olan su kuyusunun başında kayıp kadına ait terlikleri buldu.

Kuyuyu kontrol edilince, suda yüzüstü yüzer vaziyette duran Fatma Şekerci'nin cesedi bulundu. İhbar üzerine olay yerine jandarma, itfaiye ve sağlık ekipleri geldi.

Şekerci'nin bedeni, kuyuya halatla sarkıtılan itfaiye eri tarafından başka bir halata bağlanarak kuyudan çıkarıldı. Yapılan kontrolde, Fatma Şekerci'nin yaşamını yitirdiği tespit edildi. Savcı ve jandarma ekiplerinin çevrede yaptığı incelemelerin ardından Fatma Şekerci'nin cesedi, otopsiye, Muğla Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi.

Şekerci'nin vücudunda kesici ve delici herhangi bir yara izi bulunmadığı belirtildi. Jandarma, olayla ilgili soruşturma başlattı.




Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler