İranlı Medya patronunun ölümüyle ilgili bin 200 araç inceleniyor

İstanbul Sarıyer'de İranlı Medya patronu Saeed Karimian ve iş ortağının Kuveyt asıllı İngiliz vatandaşı Muhammet Mer Almutairi'yi 30 Nisan günü ateş ederek öldüren saldırganların kullandığı aracın çalıntı ve ikiz plaka çıkması üzerine soruşturma derinleştirildi.

Yayınlanma: 26.05.2017 - 11:15
Abone Ol google-news


Polis aracın olay günü o bölgeye nasıl ve nereden geldiğinin izi sürülüyor. Saldırganların kullandığı araçla aynı marka ve modelden bin 200 araç olduğu tespit edildi. Polis, bin 200 araçtan zanlıların kimliğine ulaşmaya çalışıyor. 

Sahte kimlikli 2 kişi
Cinayet sonrası, yurtdışına çıkış yapan binlerce kişiyi inceledi. Polis yaptığı incelemelerde dikkat çeken 2 isme rastladı. İran uyruklu oldukları belirlenen 2 kişinin, olaydan kısa bir süre sonra İstanbul'dan Romanya ya gittikleri, sonra da Sırbistan'a geçtikleri tespit edildi. 2 şüphelinin sahte pasaport kullanarak yurtdışına çıktıkları öğrenildi. İşadamının cinayetiyle bağlantılı olduğu düşünülen 2 şüpheli, Interpol aracılığı ile gözaltına alındı. Polis, 2 kişinin cinayetlerle bağlantısının olup olmadığı araştırıyor. Havalimanlarından geçmişe yönelik güvenlik kamerası kayıtları da incelemeye alındı. (Habertürk)


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler