Tudor'dan maç sonu açıklama: Çok ciddi bir rakiple oynadık

Galatasaray Teknik Direktörü açıklamalarda bulunuyor.

Yayınlanma: 20.07.2017 - 23:07
Abone Ol google-news

Avrupa'ya veda eden Galatasaray Teknik Direktörü Tudor maç sonrası yaptığı açıklamada,"İstifa etsem hoşunuza gider herhalde.Ben de taraftar olsam bu tepkiyi verirdim.Bir hoca olarak elimden gelenin en iyisini yapmaya çalıştım. Ne olursa olsun taraftar haklı. elenen bir Galatasaray var, bir saat konuşabilirz ama bu taraftara masal gibi gelecektir. Taraftarın futbolcuları protesto etmesi normalç Ama ben futbolculara 'Siz elinizden geleni yaptınız, başınızı kaldırın' dedim.

Yeni bir takım oluşturuyoruz. Aramıza yeni katılan arkadaşlarımız var. Şunu kabul etmemiz lazım ki iki üç hafta çalışmak yeterli değil. Ciddi bir takıma karşı oynadık tabii ki Galatasaray ile aynı kefeye koyamazsınız ama bunları sizlere açıklamak istiyorum. Şunu şunu gönder gibi bir gücüm ypk. Geçen sene kendimin kurmadığı bir takıma gelmişitim. Şimdi yeni bir takım kuruyoruz. 10 oyuncuyu da bir anda getirmek kolay olmuyor.

Geçen sene üçüncü bitirseydik daha fazla zamanımız olacaktı.İlerleyen zamanlarda gerçek performansları görülecek. Yeni arkadaşlarımız da aramıza katılacak. Tekrardan özür diliyorum ama içinde olduğumuz durum bu. Bu iki maçta ne değişti derseniz, doğru olmayan mantıklı olmayan bir şeyi söyleyin konuşalım. Eğer üçlü oynatsaydım ve yenilseydim beni öldürürdünüz herhalde.

Yeni kurulan bir takım var. Bu üç oyuncudan oynayarak gelen bir isim var. Diğerleri için zaten açıklamaları yaptum. Dört, beş oyuncu daha aramıza katılacak. Şu anki realite olan bu. Siz futbolu bilen insanlarsınız. Yeni bir takım kurarken çok dikkatli olmak gerekiyor. Bütün i,stediğiniz oyuncuları bir anda alamıyorsunuz. Mükemmel seviyede bir takım oluşacaktır.

Galatasaray Avrupa'ya veda etti


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler