Havuz medyasından bir rezillik daha... Gazetecilere "Kaos Planı" iftirası

Havuz medyası Cumhuriyet gazetesi için gazetecilerin oluşturduğu dayanışma grubunu, Kaos Planı için delil saydı. İftirayı manşetinden haber yaptı.

Yayınlanma: 21.07.2017 - 11:03
Abone Ol google-news

 Büyükada'da gözaltına alınan 10 Uluslararası Af Örgütü üyesinden 6'sı tutuklandı... Almanya ile de büyük bir krize neden olan operasyona ilişkin yandaşlar iftira planını devreye soktu. Henüz ayrıntılarının bile mantık çerçevesinde anlatılamadığı operasyona AKP karşısında görünen herkes dahil edilmeye çalışılıyor.

Gazetecilerin dayanışma grubunu "Kaos Planı" delili olarak gösterdiler

 Havuz medyası Büyükada operasyonunu manşetinden haber yaparak, o toplantıyı 24 Temmuz'da planlandığı iddia edilen kaos planının bir parçası ilan etti. Cumhuriyet gazetesi davası için oluşturulan gazetecilerin whatsApp'taki  "24 Temmuz Birlikte Özgürüz" isimli dayanışma grubunu delil olarak gösterdiler... Haberde, Gazeteci Mustafa Hoş, Banu Güven, Ahmet Şık'ın eşi Yonca Şık, AP üyesi Nevin Lagendijik ile CHP ve HDP üyelerinin gruba üye olduğu ve bu kişilerin Gezi direnişine destek oldukları belirtiliyor.

Bağ yok, delil yok...  Kabataş yalanı gibi iftira planı 


Erdoğan aşığı yandaş medya patronu  Ethem Sancak'a ait Güneş gazetesi Büyükada'daki operasyonu manşetine taşıyarak, "İşte Zaman Ayarlı Kaos Planı" başlığını atıp, muhalif olarak anılan gazetecileri de o planın bir parçası olarak gösterdi. Soruşturmaya ait belgeye, delile bile ihtiyaç duymadan doğrudan gazetecileri suçladı.

Gazeteci Mustafa Hoş'tan iftira haberine tepki: Ruh hastası bunlar

 CHP Milletvekili Barış yarkadaş da Havuz medyası Güneş'in haberine tepki gösterdi. Yarkadaş Güneş gazetesini Türkiye'deki provokasyonların merkezi olarak nitelendirdi.

İşte o paylaşımlar;

 

 

 

 

 

 

 

 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler