Milli Takımda Şenol Güneş zirvesi sonrası TFF'den açıklama

Şenol Güneş, A Milli Futbol Takım teknik direktörlüğü için TFF Başkanı Yıldırım Demirören ile biraraya geldi. TFF'den konuya ilişkin açıklama geldi.

Yayınlanma: 31.07.2017 - 15:19
Abone Ol google-news

 

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Yıldırım Demirören, Fatih Terim'in Milli Takımlar'daki görevlerine son verilmesinin ardından Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş ile bir araya geldi. Demirören'in, Güneş'i Milli Takım teknik direktörlüğü için ikna etmeye çalışması bekleniyor.

NTVSpor'un haberine göre; TFF Başkanı Demirören, Şenol Güneş'i 4 maçlığına Milli Takım'a getirmek istiyor. TFF, Güneş'e öncelikle 4 maç için, sezon sonunda da 4 yıllığına A Milli Takım'ın teknik direktörlüğüne getirmek için teklifte bulundu.

DHA’nın haberine göre, iki gün önce yaptığı basın toplantısında hem Milli Takım hem de Beşiktaş’ın başında olmasının mümkün olamayacağını açıklayan teknik direktör Şenol Güneş’in, sabah saatlerinde başkan Yıldırım Demirören ile yapmış olduğu görüşmede Ay-yıldızlı takımı çalıştırmayı kabul ettiği ortaya çıktı. Türkiye Futbol Federasyonu'nun, her an Şenol Güneş ismini açıklaması bekleniyor.

Konuyu daha önce Başkan Fikret Orman’a da açan Şenol Güneş’in bu durumuna Beşiktaş başkanının, hem kendisine hem de Demirören’e, “İki takım çalıştırması doğru olmaz. Hoca gidecekse sadece Milli Takım’ın başında olmalı” diyerek yanıt verdiği öğrenildi.

Şenol Güneş, geçen günlerde adının Milli Takım Teknik Direktörlüğü için geçmesi üzerine takımında mutlu olduğunu, 'Beşiktaş'a ait olduğunu', teklifin kendisine değil, Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'a yapılması gerektiğini dile getirmişti.

TFF'den yazılı açıklama

Beşiktaş Jimnastik Kulübü'nün bilgisi dahilinde bugün Teknik Direktör Sayın Şenol Güneş ile Beşiktaş'taki görevinin yanı sıra A Milli Takımlar Teknik Direktörlüğü görevi için Federasyonumuzda bir görüşme yapılmış, kendisine 2018 Dünya Kupası kalan grup eleme maçlarında görev yapması için bir öneride bulunulmuştur. Yapılan görüşme sonucunda Beşiktaş Jimnastik Kulübü ve Sayın Şenol Güneş' in aldığı kararı saygıyla karşılıyoruz.


 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler