Kimliksiz Levent'in dram dolu yaşamı: Savcılık olaya el koydu

Adana'da ailesi hiç kimlik çıkartmadığı için kalp krizinden öldükten sonra 6 gündür hastanede kalan 37 yaşındaki Levent Akrep'in cenazesi savcılığın olaya el atmasıyla adli tıp kurumuna getirildi.

Yayınlanma: 04.08.2017 - 13:18
Abone Ol google-news

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Adana'da ailesi hiç kimlik çıkartmadığı için kalp krizinden öldükten sonra 6 gündür hastanede kalan 37 yaşındaki Levent Akrep'in cenazesi, savcılığın olaya el atmasıyla adli tıp kurumuna getirildi.

Savcılık şahsın hastaneye getirilmesini şüpheli bularak olayı adli vakaya çevirdi. Bu sırada nüfus müdürlüğünden de aile saklı nüfus ilmuhaberi belgesi aldı. Bu belgenin hastaneye verilmesi ve adli vaka olması nedeniyle cenaze bugün öğle saatlerinde Adana Adli Tıp Kurumu Morguna gönderildi.

Akrep'in kuzeni Resmiye Hizavcılar, uzun uğraştan sonra 12 yaşından bu yana baktığı kuzeninin cenazesinin adli tıp kurumu morguna gönderildiğini belirterek,

"Anne ve babası bu çocuğa hiç bakmadı. Bu çocuğa 12 yaşından beri ben bakardım. Anne ve babası 8 çocuğuna kimlik çıkardı buna çıkarmadı. Bırakın kimlik çıkarmayı hem annesi hem babası bu çocuğa şiddet uygulardı. Hem dirisi hem de ölüsü rezil oldu. Hem yaşarken hem de öldüğünde huzur bulamadı" dedi.

Cenaze, otopsinin ardından aile tarafından alınarak Asri Mezarlıkta toprağa verilecek.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler