Oğuzhan Özyakup'un neden Milli Takım'a alınmadığını Tayfur Havutçu açıkladı

Beşiktaşlı futbolcu Oğuzhan Özyakup'un milli takım kadrosunda yer almamasına en yetkili ikinci ağız Tayfur Havutçu'dan açıklama geldi. Havutçu, yıldız futbolcunun taktik anlayışı gereği kadroya dahil edilmediğini söyledi.

Yayınlanma: 28.08.2017 - 12:03
Abone Ol google-news

Rusya'da düzenlenecek olan 2018 Dünya Kupası'nın elemelerinde 2 ve 5 Eylül'de Ukrayna ve Hırvatistan ile çok kritik maçlara çıkacak olan Milli Takım'da cuma günü aday kadronun açıklanmasının ardından 1 numaralı gündem maddesi Beşiktaşlı futbolcu Oğuzhan Özyakup'un davet edilmemesi olmuştu. Oğuzhan "Lucescu bana 'Kampta görüşürüz' demişti. Aklıma başka şeyler geliyor" demişti.

Oğuzhan Özyakup'tan Lucescu'ya: Formamda ay-yıldız var

Orta sahada Ozan Tufan ve Selçuk İnan gibi kendi kulüplerinde düzenli forma şansı bulamayan isimlerin çağrılıp, Beşiktaşlı yıldızın çağrılmaması, başta siyah beyazlı taraftarlar olmak üzere futbol kamuoyunun büyük bir çoğunluğunun sert tepkisini çekmiş; hatta Ozzie,Beşiktaş'ın Bursa'yı 2-1 yendiği maçın ardından "Lucescu bana 'Kampta görüşürüz' demişti. Aklıma başka şeyler geliyor" sözleriyle isyan etmişti.

"Lucescu Oğuzhan'u beğeniyor. Kadroya alınmaması taktik gereği"

 Rumen çalıştırıcının yardımcısı Tayfur Havutçu, Habertürk'e konuştu ve konuya açıklık getirdi.

 "Hocamız Oğuzhan'ı beğeniyor. Kaliteli bir futbolcu olduğunu söylüyor. Zaten kendisiyle de görüştü. Oğuzhan'ın alınmaması kötü oyuncu olduğundan değil. Sadece yaptığımız analizler neticesinde 2 maçta farklı taktik anlayışlar ile oynayacağımızdan dolayı Oğuzhan'ı çağırmadık. Bundan sonraki süreçte Oğuzhan yine bizimle olacaktır."


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler