Ataşehir'de kadını yumruklayan tıp öğrencisinin ağabeyi: Annemle kız kardeşim de türbanlı

Ataşehir'de kaldırımda yürürken omuz attığı bir kadına yumruklu saldırıda da bulunan Hakan D.'nin ağabeyi Emre D., "Çok üzgünüz. Kardeşimin psikolojik sorunları olduğu için ilaç tedavisi görüyor. Benim annemle kız kardeşim de türbanlı. Aileden özür dilemek istedik ama çekindik" diye konuştu.

Yayınlanma: 02.10.2017 - 13:15
Abone Ol google-news

<video:836304>


Ataşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü Örnek Şehit Hayrettin Yıldırım Polis Merkezi'nde gözaltında tutulan Hakan D.'nin ağabeyi Emre D., gazetecilere bir açıklama yaptı.

Yaşanan olaydan ötürü ailece çok üzgün olduklarını belirten Emre D., "Bu olayın gerçeklemesinden biz aile olarak çok üzgünüz. Aile olarak rencide olduk. Kadına el kaldıracak insanlar değiliz. Kardeşim tıp fakültesi öğrencisi. Son 2-3 yıldır psikojik sorunlar olduğu için ilaç tedavisi görüyor. Medyada sanki türbanlı kadına saldırıymış gibi gösteriliyor. Bunlar uydurma. Benim annem de kız kardeşim de türbanlı. Olayın ardından saldırıya uğrayan kişinin ailesini bulup kendisinden özür dilemek istedik. Fakat konunun meydaya yansımasından sonra çekindik" diye konuştu.

Emre D., "Kardeşim bugüne kadar böyle bir şiddet olayına karışmamış, psikolojik sorunları olduğuğu için üç yıldır okul kaydını dondurdu. Konuyla ilgili resmi raporları da polise verdik" dedi.

Ataşehir'de kadına yumruk atan saldırgan Tıp Fakültesi öğrencisi çıktı

<video:835473>

Kardeşinin özellikle sosyal medyada kötü gösterildiğini, bu durumun psikolojisini daha da kötü etkileyeceğini kaydeden Emre D. olayın kesinlikle bir türbanlı kadına saldırı şeklinde olmadığını, annesi ve ailesinden birçok kadının da türbanlı olduğunu belirtti. Emre D. açıklamadan sonra polis merkezinden ayrıldı.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler