Eski Başbakan Mesut Yılmaz'ın oğlu Yavuz Yılmaz evinde ölü bulundu

Eski Başbakan Mesut Yılmaz'ın 38 yaşındaki büyük oğlu Yavuz Yılmaz, Beykoz Konakları'ndaki evde silahla başından vurulmuş halde bulundu. Polis, 38 yaşındaki Yavuz Yılmaz'ın intihar ettiğini belirledi. Baba Mesut Yılmaz ile anne Berna Yılmaz oğullarının ölüm haberini ABD'den Türkiye'ye döndüklerinde aldı. Cenaze Pazartesi öğle namazına müteakiben Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Camisi’nden kaldırılacak.

Yayınlanma: 16.12.2017 - 11:32
Abone Ol google-news
<video:887772>

 

Eski Başbakanlardan Mesut Yılmaz'ın büyük oğlu Yavuz Yılmaz, İstanbul Beykoz Konakları'ndaki evinde ölü bulundu. Cinayet Büro ekipleri olay yerinde incelemeleri devam ediyor. Polis ekiplerinin yapmış olduğu ilk incelemelere göre Mehmet Yavuz Yılmaz'ın ayakta sağ tarafIntan sıkılan kurşunla öldü. Polisin sitenin güvenlik kameralarını incelediği ve sitenin güvenlik görevlileri ile görüştüğü öğrenildi. Komşuların ifadesine göre evden tek silah sesi duyuldu. Yavuz Yılmaz'ın cenazesi kaldığı evden alınarak incelenmek üzere adli tıp kurumuna götürüldü.

VALİ VE EMNİYET MÜDÜRÜ GELDİ

İstanbul Valisi Vasip Şahin ve istanbul Emniyet Müdürü Mustafa Çalışkan da olay yerinde incelemelerde bulundu.

KORUMALAR: SABAH ÇİLİNGİRLE GİRDİK

Mesut Yılmaz'ın bugün hayatını kaybeden oğlunun korumaları, verdiği ilk ifadede "Sabah çilingirle girdik, silahı başucunda bulduk" dediler. Korumalar, dün akşam saatlerinde Yılmaz'ı eve bıraktıklarını sabah saatlerinde de dışarı çıkmak için tekrar eve geldiklerini söylerken, "Kapıyı çalmamıza rağmen açmadı. Bunun üzerine kendisine telefonla ulaşmaya çalıştık. Ancak telefonu da açmayınca şüphelenip çilingir çağırdık. Çilingir kapıyı açtığında kendisini şakağından vurulmuş halde bulduk. Silah başucundaydı" dediler. Olay yerine gelen polis ve sağlık ekiplerinin incelemeleri üzerine Yavuz Yılmaz'ın hayatını kaybettiğini belirlendi. Polis diğer ihtimallere karşı kamera kayıtlarını incelemeye aldı.

ÇALIŞANLARI BİR GÜN ÖNCEDEN İZNE GÖNDERMİŞ

Mehmet Yavuz Yılmaz'ın evde çalışanları bir gün önce izne gönderdiği öğrenildi. Polis ekiplerinin yapmış olduğu ilk incelemelere göre Mehmet Yavuz Yılmaz'ın ayakta sağ taraftan sıkılan kurşunla intihar ettiği öğrenildi.

MESUT VE BERNA YILMAZ'IN BULUNDUĞU UÇAK İSTANBUL'A İNİŞ YAPTI 
 Mesut Yılmaz ve eşi Berna Yılmaz akşam saatlerinde ABD’den Türkiye’ye geldiklerinde acı haberi aldı. Türk Hava Yolları’nın Los Angeles’tan kalkan tarifeli uçağıyla saat 19.30’da Atatürk Havalimanı’na gelen Mesut Yılmaz ve eşini yakınları karşıladı. Mesut Yılmaz daha sonra havalimanından beraberindeki konvoyla havalimanından ayrıldı. Havaalanından ayrılan Yılmaz çiftine ambulanslar da takip etti.
 Cumhurbaşkanı Erdoğan, Mesut Yılmaz'ı arayarak oğlunun ölümü nedeniyle başsağlığı diledi. 
Eski Başbakanlardan Mesut Yılmaz ve eşi Berna Yılmaz'ı oğulları Yavuz Yılmaz'ın cenazesinin kaldırıldığı Şişli'deki özel hastaneye geldi.  Yılmaz çifti beraberindekilerle birlikte hastaneye girdi.
 
Hastaneye gelen Fatih Terim, eski Trabzonspor Kulüp Başkanı Sadri Şener, iş adamı Abdurrahim Albayrak ve çok sayıda iş adamı Mesut Yılmaz’ı yalnız bırakmadı. Yaklaşık 1 saat hastanede kalan Mesut Yılmaz beraberindekilerle beraber geldiği araca binerek hastaneden ayrıldı. 

POLİS İNTİHAR ETTİĞİNİ BELİRLEDİ

Beykoz Konakları'ndaki evinde sabah saatlerinde ölü bulunan eski başbakanlardan Mesut Yılmaz'ın oğlu Yavuz Yılmaz'ın babasının tabancasıyla intihar ettiği belirlendi. Yavuz Yılmaz'ın ölümüyle ilgili olarak şoförü, koruması ve evde çalışanlardan oluşan 4 kişinin ifadesi alındı. Öte yandan çalışmalarını sürdüren polis ekipleri, Yavuz Yılmaz’ın babası Mesut Yılmaz’a ait Smith Wesson marka tabanca ile intihar ettiğini belirledi. 

YAVUZ YILMAZ'IN CENAZESİ PAZARTESİ GÜNÜ DEFNEDİLECEK

Sabah saatlerinde Beykoz’daki evinde ölü bulunan eski Başbakan Mesut Yılmaz'ın 38 yaşındaki oğlu Yavuz Yılmaz’ın cenazesinin Pazartesi öğle namazına müteakiben Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Camisi’nden kaldırılarak, Kanlıca Mezarlığı’nda toprağa verileceği öğrenildi. 

SÜLEYMAN SOYLU'DAN İLK AÇIKLAMA 

Yavuz Yılmaz'ın ölümüyle ilgili TBMM'de açıklama yapan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Eski başbakanlarımızdan, eski Rize Milletvekili Mesut Yılmaz'ın ve Berna Yılmaz'ın oğlu Yavuz Yılmaz, bu sabah 09.00'da İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nün verdiği bilgi doğrultusunda vefat etmiş olduğunu öğrenmiş olduk. Gerek İstanbul Valimiz gerek İstanbul ve Beykoz emniyet müdürlerimiz ile teması kurduk, olay yerine intikal ettiler. Sayın Ahmet Mesut Yılmaz şu anda ABD'den dönüyor, uçak yolculuğunda. Amcalarıyla temas kurduk. Allah rahmet eylesin. Olayla ilgili arkadaşlarımızın gerekli çalışmaları sürüyor. Ben de bütün Yılmaz ailesine ve özellikle Mesut Yılmaz'ı sevenlere başsağlığı diliyorum" dedi.

 <video:887305>

MECLİS'TE YILMAZ İÇİN BAŞSAĞLIĞI VE TAZİYE MESAJLARI

Eski Başbakan Mesut Yılmaz’ın oğlunun hayatını kaybettiği haberinin duyulmasının ardından TBMM Başkanvekili Ayşe Nur Bahçekapılı, AKP Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş, CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç ve MHP Grup Başkanvekili Erkan Akçay, Yılmaz ve ailesine başsağlığı diledi.

KILIÇDAROĞLU'NDAN TAZİYE TELEFONU

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, eski başbakanlardan Mesut Yılmaz’ın oğlu Mehmet Yavuz Yılmaz’ın vefatı nedeniyle, merhumun kardeşi Hasan Yılmaz’ı ve amcası Turgut Yılmaz’ı telefonla aradı. Mehmet Yavuz Yılmaz’a Allah’tan rahmet dileyen Kemal Kılıçdaroğlu, Yılmaz Ailesinin ve sevenlerinin acısını paylaştı, sabır ve başsağlığı dileklerini iletti.

YAVUZ YILMAZ KİMDİR?

Yavuz Yılmaz, Türkiye Cumhuriyeti'nin eski başbakanı Mesut Yılmaz'ın oğludur. 1979 yılında doğdu. Yavuz Yılmaz bir dönem nişanlandığı sunucu Neşe Sapmaz ile 3 yıl birlikteliğin arkasından ayrılmıştı. Yavuz Yılmaz 7 Haziran 2015'te yapılan seçimlerde CHP'den milletvekilliği için adı geçmiş, ancak aday olamamıştı. Yavuz Yılmaz'ın kardeşi Emir Hasan Yılmaz ile CFS İstanbul Yatırım A.Ş isimli bir şirketleri vardı. İki kardeş bir ara İstanbul'daki üçüncü havalimanında hafriyat işi de yapmıştı.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler