Cesedi valizle parka bırakılan bebeğin annesinden korkunç iddia: Ağladığı için dövdü

Gaziantep'te cesedi buzla valize konularak parka bırakılan 5 aylık kız bebeğin ölümüyle ilgili Emniyet Müdürlüğü bünyesinde oluşturulan özel ekip, çok sayıda güvenlik kamerası ve MOBESE kayıtlarını inceledi.

Yayınlanma: 17.12.2017 - 20:52
Abone Ol google-news
<video:888227>



Olay yeri görüntülerindeki uzun sakallı biri erkek ile geçen 7 Aralık akşamı Binevler Mahallesi'nde kucağındaki çocuğu döverken güvenlik kamerasına yansıyan kişinin, aynı kişi olduğu belirledi.

Yapılan araştırmada, bu kişinin Suriye uyruklu 24 yaşındaki Z.E.A. olduğunu saptadı. Özel ekip, Binevler Mahallesi'nde belirledikleri E.A.'nın evine, bugün öğleden sonra operasyon düzenledi. Operasyonda Z.E.A. ile birlikte yaşadığı belirtilen bebeğin öz annesi 26 yaşındaki İ.E.B. ve bu çifte yardım ettiği öne sürülen 1 kişiyi gözaltına aldı.

Anneden korkunç iddia: Ağladığı için dövdü

Şüphellier, sorgulanmak üzere Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü. İ.E.B.'nun sorgusunda, geçen yıl ayrıldığı ismi öğrenilemeyen eşinden hamile kaldıktan sonra ayrılıp, 10 ay önce Z.E.A. ile birlikte yaşamaya başladığını söylediği belirtildi.

İ.E.B., ayrıldığı eşinden olan bebeğin, sürekli ağladığı için şu an birlikte olduğu Z.E.A. tarafından dövüldüğünü ifade etti.

Z.E.A'nın bebeği darp ettiği anlar güvenlik kamerasında


Z.E.A.'nın 7 Aralık'ta, oturdukları Binevler Mahallesi'nde sokakta yürürken kucağında taşıdığı kız bebeği dövüp, duvara vurduğu güvenlik kamerası görüntüleri de ortaya çıktı. E.A'nın bebeği döverken, annesi İ.E.B.'nun da arkadan yürüdüğü görüldü. Bebeğin, görüntülerin kaydedildiği 7 Aralık'ta ölmüş olabileceği tahmin ediliyor.

Gaziantep'te vahşet: Buz kalıbı ile birlikte parka bırakılmış bebek cesedi bulundu


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler