Domagoj Vida imzayı attı: Belki Mandzukic'e 'Come to Beşiktaş' derim

Domagoj Vida, BJK TV canlı yayınında BJK TV Genel Müdürü Bülent Ülgen’in sorularını yanıtladı. Ardından Hırvat stoper Vodafone Park'a imza töreni için geldi

Yayınlanma: 03.01.2018 - 11:31
Abone Ol google-news
<video:897657>

 

Beşiktaş'ın yeni transferi Hırvat Domagoj Vida, Vodafone Park'ta kendisini Beşiktaşlı yapan sözleşmye imza attı. Törende konuşan Fikret Orman "Çok karakterli bir ismi transfer ettik. Vida çok kıymetli, çok teklif yaptılar. Türkiye'den de yaptılar ama 'Ben Beşiktaş'a söz verdim' dedi. Çizgisini bozmadı teşekkür ediyorum. Dönem dönem espriler yaptık olayı biraz sempatik hale çevirmeye çalıştık. Vida'ya 'Beşiktaş ailesine hoşgeldin' diyorum. Ben Beşiktaş'ta oynayacağım" dedi. İlk günden beri çizgisinden şaşmadı. Böyle karakterli bir oyuncuyu transfer ettiğimiz için çok mutluyum. Beşiktaş'ta transferden sorumlu olan ekibime yapmış olduğu işlerden dolayı çok teşekkür ediyorum. Vida bizimle 4,5 yıl birlikte olacak. Futbolu burada bıraktırırız Vida'ya biz." dedi. 

Hırvat yıldız ise "Sayın başkanımıza transfer sürecinde göstermiş olduğu ilgi ve alakaya çok teşekkür ediyorum. Umut Güner'e çok teşekkür ediyorum, bütün transfer süreci boyunca ilgilendi. Büyük bir aileye geliyorum. Büyük bir camiaya geliyorum. 4,5 yıl sizinle birlikte olacağım. Bütün çalışanların ve Beşiktaş Kulübü'nün yeni yılını kutluyorum." dedi.

Geçen sezon Beşiktaş'a karşı Vodafone Park'ta oynadığı maçı hatırlatan Vida, "Beşiktaş taraftarı için fazla söze gerek yok. Buradaki Dinamo Kiev - Beşiktaş maçında 2 metreden arkadaşımı duyamamıştım" diye konuştu.

Daha sonra gazetecilerin sorularını yanıtlayan Başkan Fikret Orman, Cenk Tosun transferiyle ilgili "Everton ile görüşmelerimiz sürüyor. İlgilenen tek kulüp onlar değil, Çin'den 35 Milyon Euro'luk teklif geldi" dedi.

Fikret Orman'dan Vida'ya: Gel seni bir öpeyim - VİDEO

<video:897638>

Fikret Orman Vodafone Park'taki imza töreni başlamadan önce Vida'ya "Gel seni bir öpeyim" diyerek sarıldı.

Domagoj Vida imza töreninden önce ise BJK TV canlı yayınında BJK TV Genel Müdürü Bülent Ülgen’in sorularını yanıtladı.

Domagoj Vida’nın BJK TV'deki açıklamalarından satırbaşları şöyle:

“Başkan Fikret Orman ile Zagreb’te görüşmüştük. Bana orada çok büyük ilgi ve alaka gösterdi. O an Beşiktaş’a gelmeye karar verdim. Dynamo Kiev ile sözleşmemin bitmesine uzun bir süre vardı. O sürenin dolmasını beklemek zorunda kaldım. En sonunda buraya geldim. Come to Beşiktaş videosunu çok beğendim. Belki ben de bir gün Mandzukic'e 'Come to Beşiktaş' derim. Sosyal medya hesabım olmadığı için videoyu arkadaşlarım aracılığıyla izleyebildim.Beşiktaş’ı sürekli takip ettim. Pepe üst düzey bir oyuncu. Tosic ve Mitrovic ile forma rekabeti yaşayacağız. Muhteşem bir taraftar var. Sakatlandığım maçta bana gösterilen ilgiyi yaşadım. Beşiktaş için mücadele edeceğim. UEFA Şampiyonlar Ligi’nde tur atlamak için elimizden gelen çabayı göstereceğiz. Takım için nerede görev verilirse orada oynayarım ve elimden geleni yaparım.”

 

 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler