Devlet Bahçeli'den 'püskevitli' tepki

Partisinin grup toplantısında konuşan MHP lideri Devlet Bahçeli "İttifak diyorum PKK kıvranıyor. Sözcü Gazetesi'nin ayağa düşmüş soytarıları meddahlığa özenip püskevitin işaretine merak sala sala kuduruyor. Varsın kudursunlar aşıları inşallah 2019'da sandıkta yapılacaktır" dedi.

Yayınlanma: 16.01.2018 - 10:31
Abone Ol google-news

<video:905953>




Partisinin grup toplantısında konuşan MHP lideri Devlet Bahçeli'nin konuşmasından öne çıkan kısımlar şu şekilde: 

Unutulmasın ki Türkiye bir hukuk devletidir. Ne yapacaksa hukukun çerçevesinde gerçekleştirmek durumundayız. Hukukun üstünlüğü hepimiz için bağlayıcıdır.

1) FETÖ ile mücadelede devlet aklı devrede midir? 
2) FETÖ ile mücadelenin bir stratejisi var mıdır
3) Hukuki temelleri belirlenmiş midir?
4) Bu terör örgütüyle mücadelenin sınırları nedir?
5) Mağduriyetleri nasıl bertaraf edeceğiz? İnanıyorum ki sayın Cumhurbaşkanı da bunları düşünüyordur. 

FETÖ'nün üzerinden silindir gibi geçilmeli ve nihai olarak yok edilmelidir. Bunun bahanesi yoktur. Ağırdan alırsak yüksek bedel öderiz. Haine hoşgörü insan haysiyetine darbedir. Bunu da unutamayız. Mazlumların ahını almak, bir insan haysiyetini hiçe saymak büyük bir vebaldir. Devlet aklı böyle bir vebale ortak olmamalıdır.

MHP, FETÖ ile mücadelede hükümetin yanındadır. Hak ettikleri cezayı bulması için gereği ne ise yapalım.

"ABD, SURÜYE'NİN KUZEYİNDE GAYRİMEŞRU BİRLİKTELİK İÇİNDEDİR"

Türkiye hem terör örgütleriyle hem destekçileriyle mücadele etmektedir. Sınırlarımızın hemen dibi PYD/YPG'den ibaret değildir. Türkiye'nin kiralık terör örgütleriyle teslim alınması dayatılmaktadır. Operasyonların sebebi budur. ABD, Suriye'nin kuzeyinde gayrimeşru birliktelik içindedir. ABD'nin YPG aşkı kara sevdaya dönüşmüştür. ABD'nin terörle koyun koyuna girmesi zorbalıktır. Terör örgütlerine sözde ordu kurdurulması ne demektir? ABD böylesi bir kepazeliğe ne diye destek vermiştir? 

PYD ile anlaşma yapıldı. Kandilden gelen canilere eğitim verildiği dillerde ve gazete sayfalarındadır. Terör örgütü PKK/PYD Suriye'nin %25'ini kontrol altına almış durumdadır. ABD fiilen işgal gücü gibi davranmaktadır. Afrin temizlenmeli, terörist üreme alanları yerle bir edilmelidir.

MHP'yi kim Kürt düşmanı gösteriyorsa alçaktır, haindir. Kanında irin vardır. Kürt kardeşlerimiz kader ortağımızdır. Kalleşlere ekmek çıkmayacaktır.

PÜSKEVİT TEPKİSİ

İttifak diyorum PKK kıvranıyor. Sözcü Gazetesi'nin ayağa düşmüş soytarıları meddahlığa özenip püskevitin işaretine merak sala sala kuduruyor. Varsın kudursunlar aşıları inşallah 2019'da sandıkta yapılacaktır. 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler