Nevşin Mengü'den AKP'li başkanın Afrin pozuna yanıt: Sen o göbekle...

AKP Karamürsel İlçe başkanı Recep Demirel'in uzun namlulu silahlarla çektirdiği Afrin fotoğrafına Birgün Gazetesi yazarı Nevşin Mengü’den ilginç bir yorum geldi: O göbekle biraz zor koşarsın amca.

Yayınlanma: 23.01.2018 - 12:36
Abone Ol google-news

 

 

Kocaeli Karamürsel'in AKP ilçe başkanı Recep Demirel, Türk Silahlı Kuvvetleri'nin (TSK) Afrin'e yönelik başlattığı operasyona gönderme yaparak, iki uzun namlulu silah ve belinde de bir tabanca ile poz vermişti. Fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaşan Demirel, kimileri tarafından sert bir şekilde eleştirilirken bazıları tarafından ise destek gördü.

AKP'li başkandan tepki çeken Afrin paylaşımına açıklama

"Reisin çağrısına bakar, koşa koşa gideriz"

Karamürsel Haber'den Ercan Buber'in "Neden böyle bir fotoğraf çektirdiniz?" sorusunu yanıtlayan Demirel, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı işaret ederek "Reisin çağrısına bakar, koşa koşa gideriz" diye cevap verdi.

"O göbekle biraz zor koşarsın amca"

İşte o fotoğrafı diline dolayan isimlerden biri de eski CNN Türk spikeri Nevşin Mengü oldu. Meslek hayatını Birgün Gazetesi’nde köşe yazarlığı ile sürdüren Mengü, kişisel twitter hesabından Demirel’in fotoğrafını paylaşarak, “O göbekle biraz zor koşarsın amca” yorumunda bulundu.

 

 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler