Komşusu tarafından dövülen yaşlı adam konuştu

İzmir’de apartman yöneticisi olan ve iddiaya göre 800 TL aidat borcu olan komşusu tarafından dövülen yaşlı adam Enver A., “Artık kanun bilir ben söyleyeceğimi söyledim. Kimse dövülmek istemez. Ben genç olsaydım bu duruma düşmezdim. Bir denksizlik var” dedi.

Yayınlanma: 09.02.2018 - 17:29
Abone Ol google-news
<video:923216>


İzmir’in Karşıyaka ilçesinde yaşayan Enver A. oturduğu binada apartman yöneticisi olarak görev yapıyordu. İddiaya göre, apartmanda oturan komşusu M.A.K, aylardır apartman aidatlarını ödemeyince, 70 yaşındaki apartman yöneticisi Enver A., bu duruma tepki gösterdi. M.A.K.’nin aidat borcu olduğu yazılı bir kağıt hazırlayan Enver A., bu kağıdı apartman girişindeki panoya astı. Akşam saatlerinde panodaki kağıdı gören M.A.K, öfkelenerek Enver A.’nın dairesine gitti ancak bulamadı. Ertesi gün markete gitmek için dairesinden çıkan Enver A., apartman girişinde M.A.K. ile karşılaştı. Enver A.’ya tepki gösteren M.A.K. yaşlı adama saldırdı. Şahıs dakikalarca yaşlı adamı apartman girişinde darp ederken, E.A.’nın imdadına yoldan geçen bir vatandaş yetişti. Vatandaş kavgayı ayırmaya çalışsa da şahıs yaşlı adamı darp etmeye devam etti.

“7-8 aydır aidat vermiyorlardı”
Yaşadığı o anları anlatan 70 yaşındaki Enver A., “Ben yöneticiyim. Herkesten aidatları topluyorum. Aidat 100 liraydı. Bunlar 7-8 aydır aidat vermiyorlardı. Ben de duvara iki kişinin ismini astım. Olay bundan ibaret. Sonra bir gün eve geldiler. Üç kişi, annesi babası aşağıdaydı. Kız kardeşi, damatlar ve beni döven çocuk. İçeri giriyorlardı. Ben kendimi korumasam içeriye giriyorlardı. Ondan sonra komşular çıktı, onlar çıkınca ertesi gün kağıdı aldım. Duvara asayım, orda karşılaştık. Vesselam olan biten o orda başladı iş” dedi.

“Genç olsaydım bu duruma düşmezdim”
Yere düşünce defalarca komşusu tarafından darp edildiğini ifade eden Enver A., “Ben köy çocuğuyum. O arada ayaklarım dolaşıp ben yere düştükten sonra bir daha kaldırmadı beni. Ben onları evden kovdum diye onların onuruna dokunmuş. Kağıdı da yazınca asınca bunu onur meselesi de yapmış. Aidatı ver, vermiyor. Ben o zaman 5-6 bin masraf yapmışım, her şeyi yaptırmışım oralara. Boya yaptırmışım ,kamera sistemi taktırmışım. E sen vermezsen kim verecek. Ben cebimden karşılarım. 800 TL ödenmemiş borcu vardı. Artık kanun bilir ben söyleyeceğimi söyledim, kimse dövülmek istemez. Ben genç olsaydım bu duruma düşmezdim. Bir denksizlik var arada” diye konuştu. 

“Muştayla yaralanıyor ve bu silah sayılıyor”
Enver A.’nın avukatı Abdülkadir Kılıç ise hukuki süreci başlattıklarını belirterek, “Kasten yaralama suçu işlemiştir. Yüzde kalıcı iz kalma, aynı zamanda burunda kırık var müvekkilimizin. Her iki halde de iki kez nitelikli halini işlemiş oluyor kasten yaralama suçunu. Bunun için de tutuklanma istemiyle de karakola su. Duyurusu için geldik. Gerekli ifademizi vereceğiz. Zaten güvenlik kamera kayıtları da var. Muşta yardımıyla yapıldı yaralama. Bu da zaten bir silah sayılıyor. Gerekli tahkikat yapılacak” ifadelerini kullandı.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler