'İslamın baskıcı yorumu ve siyasal şiddet' Ankara'da konuşulacak

Araştırmacı yazar Aydın Tonga'nın konuşması olduğu söyleşide 'İslamın baskıcı yorumu ve siyasal şiddet' masaya yatırılacak.

Yayınlanma: 19.02.2018 - 09:45
Abone Ol google-news

Ankara Kitap Fuarı kapsamında 24-25 Şubat günlerinde Ankara Kitap Fuarı'nda Doğu Kitabevi standında okurları ile buluşacak olan Araştırmacı yazar Aydın Tonga, bir de söyleşi programına katılacak.

Pir Sultan Abdal Kültür Derneği Keçiören Şubesi tarafından düzenlenen 'İslamın Baskıcı Yorumu ve Siyasal Şiddet' konulu söyleşi 24 Şubat Cumartesi günü saat 18:30'da Pir Sultan Abdal Kültür Derneği Keçiören Şubesi'nde düzenlenecek.

"Osmanlı'nın Paralel Devleti Kadızadeliler", "Derin İslam - Mezhepler ve Hadisler Işığında Öteki Din", "Emeviler" ve "Kapital İslamın Temeli Muaviye" kitaplarının yazarı Aydın Tonga'nın, İslamın baskıcı yorumunun tarihte yol açtığı acı sonuçlarını anlatacağı söyleşide ayrıca yazar kitaplarını da imzalayacak.

Eylül Fuarcılık tarafından düzenlenen 12. Ankara Kitap Fuarı 2018 ayağı 16-25 Şubat 2018 tarihleri arasında ATO Congresium’da çok sayıda imza günleri ve söyleşiler ile birlikte ziyaretçilerini ağırlayacak.

 Ankara Kitap Fuarı, belirtilen tarihlerde her gün 10.00 ile 20.00 saatleri arasında ziyarete açık olacak. Çok sayıda yayınevi ve konuk yazarın yer alacağı fuarda söyleşiler, imza günleri ve konferanslar da gerçekleştirilecek.

 300’ü aşkın yayınevi ve sivil toplum kuruluşunun katılacağı fuarda, on gün süresince söyleşi, panel, şiir dinletileri ve çocuk aktiviteleriyle birlikte binden fazla etkinlik gerçekleştirilecek. Ankara Sahaf Festivali ile birlikte düzenlenecek olan fuarda 22 sahaf da hazır bulunacak.

 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler