Bayern Münih Teknik Direktörü Heynckes: Benim anlamadığım, Beşiktaş nasıl olur da...

Bayern Münih Teknik Direktörü Jupp Heynckes, UEFA Şampiyonlar Ligi Son 16 Turu'nda oynayacakları Beşiktaş maçı öncesi basın toplantısı düzenledi.

Yayınlanma: 19.02.2018 - 16:30
Abone Ol google-news

<video:929451>

Bayern Münih Teknik Direktörü Jupp Heynckes, Beşiktaş maçı öncesi basın toplantısı düzenledi.

-BEN DE FUTBOLCULAR GİBİ GERGİNİM-

"1-2 gün önceden rakipler hakkında düşünmeye başlıyorsunuz. Atmosfer gittikçe artıyor ve vücudunuzda devamlı kıpırdama hissediyorsunuz. Bu olay konstantre olayıdır. Oyunda olmalısınız. Ben de sizler ve futbolcular gibi gerginim. Kraliyet sınıfı takımlarla oynamak özel bir şeydir. Herkes başarılı olmak istiyor."

Quaresma: Beşiktaş'taki en zor maçıma çıkacağım

 

Beşiktaş sahneye çıkıyor

-MİSYONUMUZU DEVAM ETTİRMEK İSTİYORUZ-

"Şampiyonlar Ligi ve Avrupa'da önemli takımlar var. 5 İngiliz takımı çok güçlü. Favorilerin daha çok gerildiğini söyleyebilirim. Biz kendi misyonumuzu devam ettirmek istiyoruz. Bayern her zaman başarılı bir kulüptü. Hep bu durumlarda çok fit olmalısınız. Rakip sizin yolunuza taş koyabilir."

-BEŞİKTAŞ NASIL OLURDA SON 16'YA KALAMAZ-

"Beşiktaş'ı çektiğimizde bizim basınımızda iyi bir tur olarak gösterildi. Takımlar üzerinde dersler yaparım. Beşiktaş'ın İspanya, Hollanda liginde oynamış oyuncuları var. Tecrübeliler. Benim anlayamadığım konu, Beşiktaş'ın nasıl bugüne kadar 16 turuna kalmadığıdır. Antrenörleri çok iyi bir antrenör. Takımı beraber tutmayı bilen, çok iyi futbol oynatan, defans konusunda sağlam duran bir takım. Bu takım futbol oynayabilen bir takım. Beşiktaş'ın burada olması şans işi değil. Kendi grubunda dışarıdaki maçlarını kazanan bir takım. Bende bunu futbolcularıma anlattım. Umarım yarın çok çok iyi bir performans sergileriz."

-BAYERN TAKIMI HİÇBİR ZAMAN BIRAKMAZ-

"Hasta olan futbolcularımız iyileşti. Futbolcuların ateşi olduğunda oynatmam. Doktorumuz da bunu kabul etmez. 2013 takımı ile bugünkü takımı karşılaştırmak istemiyorum. Herkesin kendi içinde yaşadığı bir hayat vardır. Biz de son saniyeye kadar kendimize inanıyoruz. Bu da bizim imzamızdır. Bayern takımı hiçbir zaman bırakmaz. Devamlı mücadele eder. Onun içinde ligde ve Avrupa'da başarılıyız."

-BEŞİKTAŞ, FUTBOL OYNAMAYA ÇALIŞAN BİR TAKIM-

"Beşiktaş dışarıda oynadığı maçları kazandı. Beşiktaş hiçbir şekilde kendini dışarıda saklamıyor. Futbol oynamaya çalışan bir takım. Biz de elimizden geldiğince onlara baskı kuracağız. Umarım güzel bir maç olacaktır. Biz de kendimizi ona göre hazırladık"

-BEŞİKTAŞ'TA ŞENOL GÜNEŞ FAKTÖRÜ ÇOK BÜYÜK-

"Antrenör büyük bir faktör. Beşiktaş'ta Şenol Güneş faktörü çok büyük. İyi bir takım kuruyor. Çok disiplinli takım yönetiyor. Bu çağda bu çok önemli. Takımın arasındaki karışım ve bağlantı çok iyi. Tecrübe büyük bir faktör. Onun içinde tecrübeleri ile gruplardan çıktılar. Tecrübeli futbolcularda fit durumdalar. "

Münih'te gündem Beşiktaş

 

Hummels: Çok çok dikkatli olmalıyız


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler