Gözaltındaki Halkevleri üyeleri serbest bırakıldı

Aralarında Halkevleri Eş Genel Başkanı Dilşat Aktaş'ın da bulunduğu gözaltındaki 11 Halkevleri üyesi bugün Ankara Adliyesi'ne getirildi. Gözaltılar savcılık ifadelerinin ardından serbest bırakılırken, 5 kişiye yurtdışına çıkış yasağı getirildi.

Yayınlanma: 28.02.2018 - 11:47
Abone Ol google-news

Ankara'da 22 Şubat'ta gözaltına alınan ve aralarında Halkevleri Eş Genel Başkanı Dilşat Aktaş’ın da bulunduğu 7'si Halkevleri üyesi, 4'ü Öğrenci Kolektifleri üyesi toplam 11 kişi, savcılık ifadeleri için Ankara Adliyesi'ne getirildi.

Erdoğan'ı 2019'da durdurmayı amaçlamak suçmuş

CHP Genel Başkan Yardımcısı Tekin Bingöl, CHP milletvekilleri Orhan Sarıbal, Zeynep Altıok Akatlı, Muslim Sarı, Niyazi Nefi Kara, Bağımsız Ankara Milletvekili Aylin Nazliaka, HDP milletvekilileri Sırrı Süreyya Önder, Dilan Dirayet Taşdemir, HDP MYK üyesi ve Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Taka, İHD Başkanı Öztürk Türkdoğan da destek için adliyeye geldi.

Savcılıktaki ifade işlemleri tamamlanan Halkevleri ile Öğrenci Kolektifleri üyesi 11 kişinin tamamı serbest bırakıldı. Halkevleri Eş Genel Başkanı Dilşat Aktaş ile birlikte 5 kişiye yurt dışı yasağı getirildi.

 

 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler