Hülya Avşar'ın sözlerine bir tepki de Nükhet Duru'dan

Hülya Avşar’ın "Erkek çalışsın, kadın evinde çocuk baksın, yemek yapsın. Erkek egemenliği bana güzel geliyor" sözlerini değerlendiriren Nükhet Duru, "Ben öyle düşünmüyorum. Ben kadının aile reisi olduğunu düşünerek büyüdüm. Hülya Avşar böyle düşünüyor olabilir, canı sağ olsun ama birçok kadın böyle düşünmüyor” dedi.

Yayınlanma: 12.03.2018 - 14:21
Abone Ol google-news

<video:941330>

Sanatçı Nükhet Duru, ‘Beni Nükhet Duru Sanıyorlar’ adlı kabaresinin Anadolu turnesinde, ilk olarak Kayseri’de sahneye çıktı.

Tepki çeken sözlerin ardından Hülya Avşar: Sözlerim 5 yıl sonra anlaşılır

"Hülya Avşar cahil geldi, cahil gidecek"

Duru, gösteri öncesi, Hülya Avşar’ın "Erkek çalışsın, kadın evinde çocuk baksın, yemek yapsın. Erkek egemenliği bana güzel geliyor" sözlerini değerlendirirken, "Ben öyle düşünmüyorum. Ben kadının aile reisi olduğunu düşünerek büyüdüm. Hülya Avşar böyle düşünüyor olabilir, canı sağ olsun ama birçok kadın böyle düşünmüyor” dedi.

Kabare gösterisi ile ilgili ise Duru, “Seyirciyle biraz interaktif, anılarımdan bahsediyorum, onlara soruyorum, onlar bana bazen soruyor, bazen sormuyor ve dinliyor. Küçük bir masalı şarkılarla süslüyoruz” dedi.

Duru, TRT'nin yasaklı şarkılar listesinde kendisinin de şarkısı olması hakkında "Doğrudan benimle ilgili ilgili bir durum olduğunu düşünmüyorum" dedi.

HÜLYA AVŞAR'IN SÖZLERİ
Hülya Avşar’ın, televizyon programında Mehmet Aslantuğ'la sohbeti sırasındaki "Erkek çalışsın, kadın evinde çocuk baksın, yemek yapsın. Erkek egemenliği bana güzel geliyor" sözleri için Duru, “Ben öyle düşünmüyorum. Ben kadının aile reisi olduğunu düşünerek büyüdüm. Dünyadaki her şeyi, kadın cinsi hallediyor. Ekonomiden tutun, çocuk yetiştirmekten çıkın, tüketim ve üretim ve beslenme ve üstümüze giydiklerimiz çoğunluk kadınların eseri. Hülya Avşar böyle düşünüyor olabilir, canı sağ olsun ama birçok kadın böyle düşünmüyor” dedi.

Mehmet Aslantuğ'un bakışı olay oldu! Sosyal medya bu diyaloğu konuşuyor...

Hülya Avşar'a tepkiler büyüyor... Kadri Gürsel: Çok acıklı... Nevşin Mengü: Cehaletin iktidarı

 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler