CNN Türk'te deprem! Hakan Çelik görevden alındı

CNN Türk Ankara Temsilcisi Hakan Çelik görevden alındı... Çelik'in yerine kanalın Ankara Haber Müdürü Dicle Canova'nın getirildiği iddia ediliyor.

Yayınlanma: 07.05.2018 - 15:09
Abone Ol google-news

<video:670929>

Doğan Grubu'nun Demirören'e satışının ardından CNN Türk'teki değişim devam ediyor. CNN Türk Genel Müdürlüğü'ne Bora Bayraktar'ın getirilmesinin ardından bir değişiklik de kanalın Ankara Temsilciği'nde yaşandı.

<haber-yatay:970487,969082>

Hakan Çelik'in Posta gazetesindeki yazılarına ve CNN Türk'teki programına devam edeceği öğrenilirken; Çelik, Ankara Temsilcisiliği görevini Dicle Canova'ya devredecek.

 Ayrıca kanalda görevden almaların ve yeni görevlendirmelerin sürmesi bekleniyor.

Hakan Çelik'in Doğan Medya'yı Demirören Grubu aldıktan sonra Demirören'lerin İstiklal Caddesindeki AVM'siyle ilgili attığı tweeti silmesi tartışmalara neden olmuştu.

Hakan Çelik'in Posta gazetesindeki yazılarına ve CNN Türk'teki programına devam edeceği öğrenilirken; Çelik, CNN Türk Ankara Temsilciliği görevini Dicle Canova'ya, Kanal D Ankara Temsilciliği görevini ise Ercan Gürses'e devredecek. 

HANDE FIRAT'IN YERİNE GÖREVE GELMİŞTİ

Hakan Çelik, Hande Fırat’ın Hürriyet’in Ankara Temsilciliği’ne getirilmesinin ardından CNN Türk Ankara Temsilcisi olmuştu. 2005’ten itibaren Posta gazetesinin Ankara Temsilciliği görevini de yürüten Hakan Çelik, CNN Türk’te “Parametre” programına yorumcu olarak katılıyor ve “Hafta Sonu Keyfi” programını sunuyor.

 HAKAN ÇELİK KİMDİR?

1990 yılında İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi'nden mezun olan Hakan Çelik, Siyasal Bilgiler Fakültesi'nde Avrupa Birliği’nin Siyasi Yapısı, İletişim Fakültesi'nde ise Radyo Televizyon Sinema bölümünde Bilim Kurgu Sineması üzerine yüksek lisans programlarına devam etti. Lisansüstü çalışmalarını Londra'da City University'de sürdüren çelik, dünya liderleriyle yaptığı röportajlarla dikkat çekti. Hakan Çelik'in uluslararası ilişkiler, ekonomi, teknoloji ve müzik alanında uzmanlığı bulunuyor.

Hakan Çelik'ten açıklama: CNN Türk'teki yayınlara daha fazla konsantre olacağım

Hakan Çelik görevden alınmasıyla ilgili açıklama yaptı. Çelik iddiayı doğruladı ve CNN Türk'te katıldığı yayınlara daha fazla konsantre olacağını ve bundan böyle CNN Türk ve Kanal D'nin nakara temsilciliklerinin tamamen ayrılacağını belirtti.

İşte Çelik'in o paylaşımı; 

 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler