Hazırlıklar başladı: 19 Mayıs coşkusu

İstanbul’da 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı renkli etkinliklerle, coşkuyla kutlanacak.

Yayınlanma: 18.05.2018 - 08:23
Abone Ol google-news

KARTAL: Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’ün de katılacağı ‘19 Mayıs Yürüyüşü’ saat 20.45’te başlayacak. Kartallı Kazım Meydanı’ndan başlayacak yürüyüş, kutlamaların devam edeceği Kartal Meydanı’nda sona erecek. Kartal Meydanı’nda saat 21.30’da Haluk Levent konser verecek.

KADIKÖY: ‘19 Mayıs Gençlik ve Spor Şöleni’nde bu yıl da her yaştan yurttaş ‘Bisiklet Turu’nda pedal çevirecek. Yaklaşık 12 kilometrelik parkurdan oluşan Bisiklet Turu 11.00’de Kalamış Atatürk Parkı’ndan başlayacak. Saat 14.00 ile 16.00 arasında Kadıköy Ladies Ragbi takımı sahalarda olacak. Saat 19:00’da Melek Mosso ve Fatma Turgut sahnede olacak.

BEYLİKDÜZÜ: Yaşar Kemal Kütüphanesi’nin açılışı Saat 13.00’te yapılacak. Yaşam Vadisi’nde Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, “Gençlik İftarı” organizasyonu ile gençlerle iftar sofrasında buluşacak. Ardından saatler 21.00’ı gösterdiğinde Vadi içinde “Gençlik Yürüyüşü” gerçekleşecek. Müzisyen Kalben, Saat 21.30’da Yaşam Vadisi Sahnesi’nde konser verecek.

ŞİŞLİ: Şişli Belediyesi de 19 Mayıs’ı dev Atatürk ve Türk bayraklarıyla donanmış caddelerde, marşlar söyleyen coşkulu bir kalabalık ile kutlayacak. Şişli Belediye Başkanı H. Hayri İnönü’nün liderliğinde, Halaskargazi Caddesi’nde yer alan Uğur Mumcu Anıtı önünden başlayacak kortej, Cevahir AVM önünde Murat Dalkılıç konseri ile son bulacak. Yürüyüş sırasında halka binlerce bayrak, şapka ve tişört de dağıtılacak. İZMİR İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği program kapsamında Gündoğduğu Alanı’nda yarın, Ceza, Sattas ve Can Bonomo sahne alacak. Etkinlik saat 21.00’de başlayacak.

KARŞIYAKA: 19 Mayıs’ı “Gençlik, Spor ve Sağlıklı Yaşam Festivali” ile kutlayacak. Üç gün sürecek festivalde; panellerden spor faaliyetlerine, konserlerden dans gösterilerine kadar onlarca etkinlik yapılacak. Bugün saat 17.00’de Karşıyaka Spor Salonu’nda başlayacak festival, pazar günü sona erecek. Etkinlikler kapsamında Ayben de sahne alacak.

BORNOVA: Belediyesi konser düzenliyor. Pinhani bugün saat 21.30’da Pınarbaşı Çamlık’ta sahneye çıkacak. Gripin konseri de yarın Bornova Cumhuriyet Meydanı’nda saat 21.30’da başlayacak.

BAYRAKLI: Bayraklı Belediyesi’nin düzenlediği Candan Erçetin konseri de, yarın saat 21.00’de Smyrna Alanı’nda.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler